Pirkanmaan Nuorkauppakamari

Pirkanmaan Nuorkauppakamari (PINKK) on alle 40-vuotiaiden aktiivisten vaikuttajien kansainvälinen johtamis-, oppimis-, ja kehittymisjärjestö. Vaikutamme yhteiskuntaan positiivisesti kehittämällä nuorten aikuisten johtamistaitoa, sosiaalista vastuuta, yrittäjyyttä ja kansainvälisyyttä.

Nuorkauppakamaritoiminta perustuu tekemällä oppimiseen.

Keuruulla juhlittiin vuoden 2016 menestyjiä ja maailman C-mäisintä nuorkauppakamaritoimintaa!

 
Alue C:n nuorkauppakamarilaiset kokokoontuivat hotelli Keurusselkään 17.-19.3. nappaamaan parhaat vinkit ja hakemaan uusimmat opit vuoden 2017 toimintaa varten. PINKKin joukkueesta osallistui yhteensä 21 delegaattia, mikä olikin näyttävä joukko läpi viikonlopun!
 
Koulutustarjonnassa tällä kertaa osallistujille tarjottiin viimeisintä tietoa markkinoinnista, työhyvinvoinnista osana menestystä ja saatiinpa siellä vinkkejä asuntosijoituksista- oman mielen hallintaan saakka. Avoimien koulutuksien lisäksi täsmäkoulutusta tarjottiin puheenjohtajille, DP:ille sekä järjestettiin myös kaksipäiväinen vakuuta ja vaikuta koulutus.
 
Yksi viikonlopun huippukohtia oli lauantaiaamupäivän puhekilpailu, jossa PINKKiä hienosti edusti maailman onnellisin virkamies Laura Ristaniemi. Vaikka tällä kertaa ei voittoa irronnut edusti Laura upeasti koko kamaria ja piti todellakin PINKK-lippua korkealla! 
 
PINKK oli myös vahvasti läsnä illan gaalassa, jossa palkittiin vuoden 2016 tekijöitä ja projekteja. PINKK lähetti kisaan yhteensä neljä palkintohakemusta, joista kolme pääsi mukaan kärki kolmikkoon! Tuli illan aikana myös palkintosadetta, kun PINKKin oma DP Hanna Kallio-Kokko valittiin alueen C-tyypiksi. C-tyypin kriteereinä on aktiivinen osallistuminen, vahva JC-sydän ja ennen kaikkea alueella näkyvä ja kuuluva JC-spirit. Paljon onnea Hanna Kallio-Kokko!