Pirkanmaan Nuorkauppakamari

Pirkanmaan Nuorkauppakamari (PINKK) on alle 40-vuotiaiden aktiivisten vaikuttajien kansainvälinen johtamis-, oppimis-, ja kehittymisjärjestö. Vaikutamme yhteiskuntaan positiivisesti kehittämällä nuorten aikuisten johtamistaitoa, sosiaalista vastuuta, yrittäjyyttä ja kansainvälisyyttä.

Nuorkauppakamaritoiminta perustuu tekemällä oppimiseen.

Kuka on Ylöjärven Pohatta? Uudenlaista kaupunkikulttuuria Ylöjärven lautapelissä

  
 
           
 
 
10-vuotista juhlavuottaan viettävä Pirkanmaan Nuorkauppakamari sekä Ylöjärven kaupunki ja Ylöjärven Yrityspalvelu Oy toteuttavat yhdessä Ylöjärvi-kaupunkipelin 150 -vuotiaan Ylöjärven Kaupungin kunniaksi. Kaupunkipelissä pelaajat pääsevät tutustumaan Ylöjärven paikallisiin yrityksiin sekä tunnettuihin maamerkkeihin. Pelissä kenestä tahansa voi tulla ylöjärveläisen yrityksen osakkeen omistaja.
 
- Kyseessä on koko perheen peli, joka toimii loistavana lahjaideana yrityksille, heidän yhteistyökumppaneilleen ja paikallisille kuluttajille, projektipäällikkö Virpi Mäkelä kertoo Pirkanmaan Nuorkauppakamarista.
 
- Lisäksi peli on oivallinen tapa lisätä paikallistuntemusta ja tutustua oman lähialueen yrityksiin ja palveluihin. Oman lähialueen palvelujen kuluttaminen on tehokkain tapa lisätä paikkakunnan elinvoimaa ja hyvinvointia.
 
Pirkanmaan Nuorkauppakamari on alle 40-vuotiaiden aktiivisten vaikuttajien kansainvälinen johtamis-, oppimis-, ja kehittymisjärjestö, joka vaikuttaa yhteiskuntaan positiivisesti kehittämällä nuorten aikuisten johtamistaitoa, sosiaalista vastuuta, yrittäjyyttä ja kansainvälisyyttä. Yhteistyö Ylöjärven kaupungin kanssa on alkanut jo aikaisemmin erilaisten projektien muodossa.
 
- Yhteistyö kaupungin elinkeinovaikuttajien kanssa sopii yhdistyksemme strategiaan erinomaisesti, Mäkelä jatkaa.
 
Myös Ylöjärven kaupungille peli on tervetullut.
 
- Peli tarjoaa mielenkiintoisen ja kekseliään tavan toteuttaa kaupunkimarkkinointia. Lisäksi kaupunkipeli on uudenlainen tapa tuoda esiin paikallista osaamistamme, Ylöjärven kaupunginjohtaja Jarkko Sorvanto ja Ylöjärven Yrityspalvelu Oy:n toimitusjohtaja Timo Isolähteenmäki kertovat.
 
Pelin nimestä tullaan toteuttamaan kilpailu. Peli lanseerataan viimeistään joulumarkkinoille 2019.