Pirkanmaan Nuorkauppakamari

Pirkanmaan Nuorkauppakamari (PINKK) on alle 40-vuotiaiden aktiivisten vaikuttajien kansainvälinen johtamis-, oppimis-, ja kehittymisjärjestö. Vaikutamme yhteiskuntaan positiivisesti kehittämällä nuorten aikuisten johtamistaitoa, sosiaalista vastuuta, yrittäjyyttä ja kansainvälisyyttä.

Nuorkauppakamaritoiminta perustuu tekemällä oppimiseen.

Perinteiset Kyrösjärvi-kokkarit helmikuussa

Tiedote
Julkaisuvapaa 20.01.2016


PERINTEISET KYRÖSJÄRVI-KOKKARIT HELMIKUUSSA


Pirkanmaan Nuorkauppakamari toteuttaa jälleen tänä vuonna 13.2. Kyrösjärvi-kokkarit, jotka ovat jo kahdenkymmenenviiden vuoden ajan olleet merkittävä seurapiiritapahtuma Ikaalisten ja Hämeenkyrön alueella. Kyrösjärvi-kokkarit tapahtumaa vietettiin ensimmäistä kertaa vuonna 1992, ja tämä ystävänpäivän aikaan järjestettävä tapahtuma onkin kasvanut Ikaalisten alueella vuosittain odotetuksi juhlaksi. Kokkarit ovat ainutlaatuinen hyvänmielenilta, jossa on mahdollisuus tavata hyviä ystäviä ja yhteistyökumppaneita sekä verkostoitua uusien ihmisten kanssa. Tänä juhlavuonna kokkareita on uudistettu siten, että listalla on nyt entistä enemmän kutsuvieraita pitkin Pirkanmaata sekä nuorkauppakamarilaisia myös Keski-Suomesta, Pohjanmaalta sekä Satakunnasta.


Alkuillasta osallistujat kutsutaan viettämään iltaa nuorkauppakamarilaisten luo eri puolille Pirkanmaata yhteisen ajanvieton sekä verkostoitumisen merkeissä. Tämän jälkeen juhlaväki kuljetetaan yhteiskyydein Ikaalisten Kylpylään ja ravintola Violettaan, jossa kokkari-iltana esiintyy Tanja Vähäsarja & TV Bilebändi sekä puolilta öin h-hetkeen saakka salassa pidettävä yllätysesiintyjä.


Tänä vuonna Kyrösjärvi-kokkareiden pääyhteistyökumppaneita ovat Rantasipi Ikaalisten Kylpylä, Kuljetusliike Lamminmäki Oy sekä Satapirkan OP.
Pirkanmaan Nuorkauppakamari lämpimästi toivottaa vieraat tervetulleiksi tilaisuuteen verkostoitumaan näin ystävänpäivän kynnyksellä!

Mikäli innostuit tapahtumasta, etkä ole saanut kutsua postissa, sähköinen ilmoittautumislinkki löytyy osoitteesta www.jcipirkanmaa.fi/tapahtumat.


Lisätietoja Kyrösjärvi-kokkareista sekä haastattelupyynnöt: Projektipäällikkö Henri Mäkelä, henri@dmns.fi / 040 7234 909