Pirkanmaan Nuorkauppakamari

Pirkanmaan Nuorkauppakamari (PINKK) on alle 40-vuotiaiden aktiivisten vaikuttajien kansainvälinen johtamis-, oppimis-, ja kehittymisjärjestö. Vaikutamme yhteiskuntaan positiivisesti kehittämällä nuorten aikuisten johtamistaitoa, sosiaalista vastuuta, yrittäjyyttä ja kansainvälisyyttä.

Nuorkauppakamaritoiminta perustuu tekemällä oppimiseen.

PINKK-bussi InSideOut & Turkki-maailta

ISO15 Tahkolla kutsuu!

Tarjoamme jälleen vaivatonta, edullista ja ikimuistoista matkantekoa PINKK-bussilla! Virittäydy kokoustunnelmaan yhdessä JC-ystävien kera. Menomatkaa siivittää Turkki-maailta;  ota etunoja Eurooppakokouksen tunnelmiin bussissa! PINKK-bussi on legendaarinen tapa nauttia kokousmatkoista, tällä kertaa InSideOut!

Aikataulu ja reitti pe 17.4.2015
Lähtö klo 10:00 Tampere linja-autoasema
Turkish Lunch klo 12:00-13:00 Jyväskylä (omakustanteinen lounas)
Lähtö Jyväskylä Matkakeskus klo 13:00
Perillä Tahkovuorella klo 16:30
(Pidätämme oikeuden pieniin aikataulumuutoksiin)

Aikataulu ja reitti su 19.4.2015
Lähtö klo 12:30 Tahkovuori
Jyväskylä Matkakeskus klo 15:00 + ruokatauko
Lähtö Jyväskylä Matkakeskus klo 15:30
Perillä Tampereella klo 17:30

Menomatkalla pidämme Jyväskylässä tauon ja lounastamme turkkilaisten makujen äärellä (omakustanteinen). Jyväskylästä bussi jatkaa klo 13 matkaansa Tahkovuorelle Turkki-maaillan tunnelmissa. Sunnuntaina 19.4. paluu Tahkovuorelta klo 12:30, Jyväskylän kautta Tampereelle.

Meno-paluukyyti Tampereelta 55e/hlö, sis. bussikyyti, Turkish Surviving Snack, ohjelmallinen Turkki-maailta. Huomio öljysheikit! Tämän kustannustehokkaammaksi ja mukavammaksi matka ei voi enää mennä (vrt. julkinen juna+bussi meno-paluu 130e). PINKK-bussimatka toteutuu, mikäli vähintään 35 paikkaa täynnä. Ilmoittautuminen on sitova. Paikat varataan ilmoittautumisjärjestyksessä, viimeinen ilmoittautumispäivä on 7.4.2015.

Maksutiedot: PINKK TREAS lähettää osallistujalle laskun sähköpostilla ja se tulee olla maksettu ennen matkaa.

MAJOITUSPAKETTI (vain Pirkanmaan Nuorkauppakamarilaisille)

20 ensimmäiselle PINKK-jäsenelle on mahdollisuus myös varata majoitus tasokkaassa viiden tähden TAHKOcomin Tahkonkehto kattohuoneistossa B 301 pe-su 17.-19.4. ajaksi. Majoitus luksushuoneistossa koko viikonlopuksi vain 69€/henkilö!

HYPPÄÄ KYYTIIN TÄÄLLÄ! TERVETULOA!

Lisätiedot INT Sanna Suonurmi, sanna.suonurmi@jcipirkanmaa.fi