Pirkanmaan Nuorkauppakamari

Pirkanmaan Nuorkauppakamari (PINKK) on alle 40-vuotiaiden aktiivisten vaikuttajien kansainvälinen johtamis-, oppimis-, ja kehittymisjärjestö. Vaikutamme yhteiskuntaan positiivisesti kehittämällä nuorten aikuisten johtamistaitoa, sosiaalista vastuuta, yrittäjyyttä ja kansainvälisyyttä.

Nuorkauppakamaritoiminta perustuu tekemällä oppimiseen.

PINKK palkintosateessa: Parasta viestintää ja Aktiivinen vaikuttaja 2012

Pirkanmaan Nuorkauppakamari voitti palkinnon nuorkauppakamareiden alue C:n parhaasta viestinnästä jo toistamiseen. Palkinto jaettiin alue C:n vuosikokouksessa Ilmajoella 16.3. Esimerkillistä ja laadukasta viestintää johti Pirkanmaan Nuorkauppakamarin vuoden 2012 tiedottaja Sanna Heiskanen.

"Kamarissamme on aina ymmärretty viestinnän tärkeys ja siihen on panostettu kamarin perustamisesta asti. Vuonna 2012 suurin ponnistus oli kamarin nettisivujen täydellinen uusiminen ja samalla ilmeen päivittäminen. Sisäisessä viestinnässä vuosi oli myös onnistunut, varsinkin kamarin jäsenistön sisäinen Facebook-ryhmä teki viestinnästä ajantasaista, moneen suuntaan kulkevaa ja mahdollisti aktiivisen kokemusten ja ideoiden jakamisen jokapäiväisessä elämässä", Sanna kertoo.

Lisäksi Pirkanmaan Nuorkauppakamari on Aktiivinen vaikuttaja 2012 yhdessä Tammerkosken ja Tampereen Nuorkauppakamareiden kanssa. Yhteistyöprojekti Supersize your business keräsi innokkaita itsensä kehittäjiä pohtimaan miten menestyä businesselämässä. Vaikuttavat puheenvuorot ja mukaansatempaavat menestystarinat, siinä ovat eväät mielenkiintoiseen ja osallistavaan tilaisuuteen.