Pirkanmaan Nuorkauppakamari

Pirkanmaan Nuorkauppakamari (PINKK) on alle 40-vuotiaiden aktiivisten vaikuttajien kansainvälinen johtamis-, oppimis-, ja kehittymisjärjestö. Vaikutamme yhteiskuntaan positiivisesti kehittämällä nuorten aikuisten johtamistaitoa, sosiaalista vastuuta, yrittäjyyttä ja kansainvälisyyttä.

Nuorkauppakamaritoiminta perustuu tekemällä oppimiseen.

PINKK - ravut 1.9.2018 klo 18.00

PINKK:n raikkaat rapujuhlat on taas täällä! Mikä olisikaan rennompi tapa viettää ravukasta lauantaita, kun ykkösryhmällä pienissä ravuissa. 

Olethan sinäkin paikalla katsomassa, ketkä ponnahtavat pöydälle ensi vuoden hallitusvirkoja metsästäen. Pääsylippu sisältää ravun juontia, snapsien syöntiä sekä tapahtumaan sopivaa ja sopimatonta ohjelmaa. Ravut on pyydystetty, esiintyjät kiinnitetty ja enään meiltä puuttuu vain sinun ilmoittautumisesi. Sinulla on mahdollisuus valita ravullisia ja ravuttomia paketteja, jotka sisältävät salaatit ja ruokajuomat snapseineen. Lisätietoa rapupaketeista, hinnoista ja linkki ilmoittautumiseen on tässä 
http://jcipirkanmaa.fi/tapahtumat/rapujuhlat

Mikä olisikaan parempi tapa startata syyskuu kuin lähteä tapaamaan kamarikavereita ravut kourassa. Ilmoittaudu perjantaihin 24.8 mennessä ja lunasta paikkasi Svenska Klubbenin (Otavalankatu 9) aitiosta.