Pirkanmaan Nuorkauppakamari

Pirkanmaan Nuorkauppakamari (PINKK) on alle 40-vuotiaiden aktiivisten vaikuttajien kansainvälinen johtamis-, oppimis-, ja kehittymisjärjestö. Vaikutamme yhteiskuntaan positiivisesti kehittämällä nuorten aikuisten johtamistaitoa, sosiaalista vastuuta, yrittäjyyttä ja kansainvälisyyttä.

Nuorkauppakamaritoiminta perustuu tekemällä oppimiseen.

Pirkanmaalle menestystä Tuottava Idea kilpailusta

Julkaisuvapaa 14.8.2013 klo 18.00

Pirkanmaan Yrittäjien ajankohtainen Kaikille Nuorille Töitä – kampanja sai kunniamaininnan Suomen Nuorkauppakamareiden C-alueen Tuottava Idea kilpailussa. Pirkanmaan Nuorkauppakamari ehdotti projektia kilpailuun, koska halusi nostaa esiin konkreettisia hyvä tekoja nuorten työllisyyden parantamiseksi.

Kaikille Nuorille Töitä -kampanjan sivuilla, www.nuorilletoita.fi, työnantaja voi antaa lupauksen ja jättää ilmoituksen avoimesta työ- tai oppisopimuspaikasta sekä mahdollisuudesta työkokeiluun. Sivustolla ilmoitettavat työpaikat on tarkoitettu pääsääntöisesti alle 30-vuotiaille nuorille.

Alun perin kampanjan tavoitteeksi asetettiin 2 000 lupausta, mutta määrä ylittyi jo toukokuussa 2013. Tällä hetkellä lupauksia on kertynyt yhteensä 2 500. Lisäksi kampanja on laajentunut valtakunnalliselle tasolle, mukaan ovat lähteneet Etelä-Pohjanmaan, Keski-Suomen ja Lapin Yrittäjät. Tietoisuus kampanjasta on näin ollen jatkuvassa kasvussa.

Tuottava Idea kilpailunC-alueen voittajaksi valittiin niin ikään pirkanmaalainen Mattersoft Oy ja toisen kunniamaininnan sai TeamUp Oy.  Kilpailualueita on neljä, jotka muodostuvat Suomen Nuorkauppakamarit ry:n aluejaon mukaisesti: A-, B-, C– ja D-alue.

Kaikki kolme palkittua jatkavat kansalliseen finaaliin jossa valitaan Suomen Tuottava Idea 2013 palkinnon saaja. Kansallinen voittaja palkitaan 28.11.2013 Kauppakamari Forumissa Finlandia-talossa. Vuonna 2013 Tuottava Idea -kilpailun suojelijana toimii yrittäjä Harry Harkimo. Tuottava Idea -kilpailun hakemus lähetetään sen alueen alueraatiin, jossa kyseisen organisaation  kaupparekisteriin merkitty pääpaikka on.

Tuottava Idea kilpailu järjestetään tänä vuonna 36. kerran ja sen tavoitteena on edistää innovointia sekä nostaa esiin uusia liikeideoita ja korostaa niiden merkitystä yhteiskunnallisen kehityksen avaintekijöinä.


Lisätiedot:
Pirkanmaan Nuorkauppakamarin Tuottava Idea –projektipäällikkö Elina Ruuskanen, ruuskanen.elina @ gmail.com, 040 757 1711.

www.tuottavaidea.fi