Pirkanmaan Nuorkauppakamari

Pirkanmaan Nuorkauppakamari (PINKK) on alle 40-vuotiaiden aktiivisten vaikuttajien kansainvälinen johtamis-, oppimis-, ja kehittymisjärjestö. Vaikutamme yhteiskuntaan positiivisesti kehittämällä nuorten aikuisten johtamistaitoa, sosiaalista vastuuta, yrittäjyyttä ja kansainvälisyyttä.

Nuorkauppakamaritoiminta perustuu tekemällä oppimiseen.

Pirkanmaan nuorkauppakamari juhlii kymmenvuotista taivaltaan kolmen tapahtuman voimin!

 

Pirkanmaan Nuorkauppakamari (PINKK) ry perustettiin 24.9.2009 yhdistämällä viisi pienempää kamaria; Kangasalan, Kyrösjärven Seudun, Lempäälän, Nokian ja Ylöjärven kamarit yhteen. Vuonna 2019 PINKK viettää siis juhlavuottaan, ja luvassa on peräti kolme 10v -teemaista tapahtumaa. Tapahtumien tarkoituksena on tarjota laajasti osallistumismahdollisuuksia niin lapsille kuin aikuisillekin, sekä sidosryhmille ja yhteistyökumppaneille.

Ensimmäisenä tapahtumien sarjassa on PINKK 10v -perhepäivä, joka järjestetään Mantereen tilalla Lempäälässä lauantaina 8. kesäkuuta klo 12:00 - 18:00. Luvassa on hauska tapahtuma, missä on ohjelmaa sekä mukavaa seuraa niin lapsille kuin aikuisillekin. Tapahtuma on avoin kaikille, ja hyvä mahdollisuus tulla tutustumaan PINKK -jäseniin ja toimintaan rennoissa tunnelmissa.

Elokuun lopulla on luvassa PINKK 10v -tilaisuus, jossa juhlistamme kamarimme historiaa ja saavutuksia. Tapahtuma on suunnattu kaikille nuorkauppakamarilaisille sekä heidän seuralaisilleen.

Nuorkauppakamaritoiminta perustuu tekemällä oppimiseen, joten PINKK:n historian varrelta löytyy monenlaista projektia aina Joulupuusta Kyrösjärvikokkareihin. Tuoreimpiin projekteihin kuuluu viime vuonna toteutettu Nuorten Taloustaidot -kiertue, eli nuorille suunnattu arjen taloustietopaketti, joka on suuren kysynnän takia saamassa jatkoa myös tänä vuonna.

Yksi juhlavuoden suurimmista projekteistamme on Ylöjärven Pohatta -lautapeli, jota tehdään yhteistyössä 150 vuotista juhlavuottaan viettävän Ylöjärven kaupungin, sekä Ylöjärven Yrityspalvelu Oy:n kanssa. Projektin tiimoilta on kontaktoitu yli 200 yritystä ja peli valmistuu viimeistään joulumarkkinoille. Kolmantena teematapahtumana järjestämme loppuvuodesta PINKK 10v -lautapelijuhlat, jonne ovat tervetulleita kaikki yhteistyökumppanimme, sekä myös mahdollisesta yhteistyöstä kiinnostuneet tahot.

Tapahtumien tarkemmat tiedot päivittyvät kesän mittaan tapahtumasivullemme: jcipirkanmaa.fi/tapahtumat

Pirkanmaan Nuorkauppakamari toivottaa kaikki tervetulleiksi juhlimaan kanssamme!