Pirkanmaan Nuorkauppakamari

Pirkanmaan Nuorkauppakamari (PINKK) on alle 40-vuotiaiden aktiivisten vaikuttajien kansainvälinen johtamis-, oppimis-, ja kehittymisjärjestö. Vaikutamme yhteiskuntaan positiivisesti kehittämällä nuorten aikuisten johtamistaitoa, sosiaalista vastuuta, yrittäjyyttä ja kansainvälisyyttä.

Nuorkauppakamaritoiminta perustuu tekemällä oppimiseen.

PIRKANMAAN NUORKAUPPAKAMARILAISIA ENNÄTYSMÄÄRÄ ALUEORGANISAATIOON

 

Pirkanmaan Nuorkauppakamarilaisia valittiin peräti kolme kappaletta Suomen Nuorkauppakamareiden alue C:n alueorganisaatioon vuodelle 2020.

 

Pirkanmaan  Nuorkauppakamarin Hanna Kallio-Kokko, Virpi Mäkelä sekä Satu Herrainsilta on valittu Suomen Nuorkauppakamareiden alue C:n eli läntisen Suomen alueorganisaatioon vuodelle 2020 aluevaalikokouksessa Seinäjoella viime viikonloppuna. Kallio-Kokko valittiin aluejohtajaksi, Mäkelä aluemyyntipäälliköksi huolehtimaan alueen yhteistyökumppanuuksista sekä Herrainsilta aluekansainvälisyyspäälliköksi vastaamaan alueen kansainvälisistä suhteista.

 

Lisäksi vuosikokouksessa myönnettiin Kokkolan Nuorkauppakamarille järjestelyoikeudet vuoden 2020 syyskuussa järjestettävään aluevaalikokoukseen. Kokous on osa kaupungin Nuorkauppakamarin ensi vuonna vietettävää juhlavuotta ja siihen odotetaan yli 200 osallistujaa. 

 

Nuorkauppakamari on nuorten aikuisten kansainvälinen kouluttautumisjärjestö. Se pyrkii vaikuttamaan yhteiskuntaan kehittämällä jäsentensä johtamistaitoa, sosiaalista vastuuta, yrittäjyyttä ja kansainvälisyyttä. Suomessa toimii yli 70 paikallista nuorkauppakamaria ja varsinaisia jäseniä on noin 2500. Maailmanlaajuisesti Nuorkauppakamarissa on yli 170 000 jäsentä. Nuorkauppakamarin kansainvälisiä jäseniä ovat olleet esimerkiksi Bill Clinton, Kofi Annan, Jacques Chirac ja Al Gore.