Pirkanmaan Nuorkauppakamari

Pirkanmaan Nuorkauppakamari (PINKK) on alle 40-vuotiaiden aktiivisten vaikuttajien kansainvälinen johtamis-, oppimis-, ja kehittymisjärjestö. Vaikutamme yhteiskuntaan positiivisesti kehittämällä nuorten aikuisten johtamistaitoa, sosiaalista vastuuta, yrittäjyyttä ja kansainvälisyyttä.

Nuorkauppakamaritoiminta perustuu tekemällä oppimiseen.

Pirkanmaan Nuorkauppakamarille palkintoja ansioituneesta työstä – kamaritoiminnan oikea henki välittyy tekemisestä

21.-23.3.2014 pidetyssä Lupa Innostua –aluevuosikokouksessa Tampereella palkittiin viime vuoden toiminta-alueemme parhaimmat. Pirkanmaan Nuorkauppakamari pokkasi kolme eri palkintoa: yhteisöpalkinnoista Vuoden Ceemäisin kamari, yksilöpalkinnoista Vuoden C-tyyppi ja kunniamaininta Sanan Säilä –puhekilpailussa.

Ceemäisin kamari ylläpitää alueen henkeä

Kamarimme sai kiitosta hyvien toimintamallien avoimesta jakamisesta muidenkin hyödyksi. PINKK tarjoaa myös laadukkaita tapahtumia, jotka ovat avoinna alueemme jäsenistölle. Tuomaristo kiitteli jäsenistömme aktiivisuutta alueemme eri viroissa sekä kansallisella tasolla; edustus on ihailtavan näkyvää ja siihen kannustetaan. Perusteluissa raati mainitsi myös palvelukonseptimme PINKK-bussin, joka tarjoaa oivallisen palvelun kokousmatkustamiseen.

-Suuret kiitokset koko kamarin jäsenistölle, vastuunkantajille 2013 ja viime vuoden puheenjohtaja Jaana Hiltuselle porukkamme luotsaamisesta. PINKK-spiritti on tarttuva elementti ja osa meitä - lupaamme olla maineemme arvoisia myös kuluvana vuotena 2014, summaa puheenjohtaja Ellimaija Ahonen.

Esimerkillinen nuorkauppakamarilainen – C-tyyppi Katja Myyryläinen

Perusteluissa palkintoraati korosti kamaritoiminnan eteen tehtyä pyyteetöntä ja hyvin aktiivista työtä. Uusien projektien toteutuksessa Myyryläinen on ollut erittäin kova taustatuki ja voimavara. Hänen vaikutuksensa ulottuu myös oman kamarin ulkopuolelle kotimaassa ja kansainvälisissä kokouksissa. Positiivinen JC-energia huokuu tästä naisesta ja häntä pidetään erimerkkinä muille.

- Aivan häikäiCEE! Mieltä lämmittivät kuvat JC-ajaltani ja palkintolautakunnan sanat. Olen ylpeä ja kiitollinen, PINKK ja alue C! Toivon, että aitoudelle, ideoille ja tekemisen meiningille on PINKKin ´kylässä` aina paikkansa. Kirjatkaa kantakorttiin tekemisiänne, koskaan ei tiedä jos JC-ura urkenee tai yllätyspalkinto osuu kohdalle, vinkkaa ex-pinkki, JCI Finland Foundationin jäsen Katja kiitellen.

Puhekilpailusta kunniamaininta – koejäsenemme antoi kovan vastuksen

Sanan Säilä –puhekilpailussa nähtiin kymmenen erittäin kovatasoista ja onnistunutta puhetta. Viiden minuutin aikana osallistujien tehtävänä oli vakuuttaa tuomaristo ja yleisö puhumalla aiheesta ”Minäkö innostunut?”. PINKK:n koejäsen Sanna Suonurmi hiljensi yleisön kuuntelemaan henkilökohtaista ja rohkeaa puhetta teeman ympärillä. Voiton vei Akaan kamarin Heikki Viitanen, joka mittelöi puhekilpailun voitosta huhtikuussa Huippukokouksessa, Suomen Nuorkauppakamareiden kansallisessa vuosikokouksessa.

Palkintotoiminnan kautta annetaan tunnustusta hyvästä työstä, kannustetaan kamareita kertomaan saavutuksistaan sekä motivoimaan kuluvan vuoden tekijöitä yltämään parhaimpaansa. Kamarilainen voittaa aina!

Suomessa toimii neljä aluetta A, B, C ja D, Pirkanmaan Nuorkauppakamari kuuluu 19 kamarin alueeseen C. Maantieteellisesti alue käsittää koko läntisen Suomen eli Satakunnan, Pirkanmaan, Keski-Suomen ja Pohjanmaan. Jäseniä tällä alueella on noin 650.

Lisätiedot:

Pirkanmaan Nuorkauppakamari, puheenjohtaja Ellimaija Ahonen
+358 40 703 7337, ellimaija.ahonen(a)jcipirkanmaa.fi
www.jcipirkanmaa.fi | www.facebook.com/JCIPirkanmaa

Yläkuvassa: kaikki palkitut yhteispotretissa
Alakuvassa: puhekilpailun kunniamaininnan saanut Sanna Suonurmi