Pirkanmaan Nuorkauppakamari

Pirkanmaan Nuorkauppakamari (PINKK) on alle 40-vuotiaiden aktiivisten vaikuttajien kansainvälinen johtamis-, oppimis-, ja kehittymisjärjestö. Vaikutamme yhteiskuntaan positiivisesti kehittämällä nuorten aikuisten johtamistaitoa, sosiaalista vastuuta, yrittäjyyttä ja kansainvälisyyttä.

Nuorkauppakamaritoiminta perustuu tekemällä oppimiseen.

Pirkanmaan Nuorkauppakamarin Jenni Ahlstedt valittiin kansalliseksi tiedottajaksi

Pirkanmaan Nuorkauppakamarin jäsen Jenni Ahlstedt valittiin Suomen Nuorkauppakamareiden (SNKK) kansalliseksi tiedottajaksi (National Information Officer) vuodelle 2013.

Tiedottaja kuuluu järjestön kansalliseen viestintätiimin, joka huolehtii sisäisestä tiedonkulusta ja ulkoisesta viestinnästä sekä markkinointiviestinnästä. Tiedottajan vastuulla ovat jäsen- ja sidosryhmälehtien toimittaminen, sähköisen uutiskirjeen päätoimittaminen, yhteistyö neljän alueviestintäpäällikön kanssa, kansainvälinen tiedotus, mediatiedotus sekä kansallisten projektien, kilpailujen ja kokousten tiedottamisessa avustaminen.

“On ilo ja kunnia päästä pitämään huolta kansallisesta viestinnästä tiedottajan roolissa tulevana vuonna. Lupaan pitää kiinni aikatauluista, kannustaa ja kiittää muita tiimiläisiä ja oikolukea tarkalla silmällä tiedotustamme, jota muuten toteutetaan kolmella kielellä. Haastetta tuovat uusien viestintäkanavien ja -tapojen jalostaminen siten, että viesti menee varmasti perille jäsenistömme 5000-päiselle vastaanottajien joukolle ja toisaalta taas järjestöstä ulospäin oikea-aikaisesti”, Jenni kuvailee tulevan vuoden suunnittelun lomassa.

Ahlstedt on toiminut aikaisemmin muun muassa 2009 Ylöjärven Nuorkauppakamarin tiedottajana, 2011 Pirkanmaan Nuorkauppakamarin puheenjohtajana ja kuluvana vuonna Suomen Nuorkauppakamareiden kansainvälisyyspäällikkönä. Viestinnästä hänellä on kokemusta laajasti, sekä muista harrastuksista että työnkin puolesta. Työkokemusta on tullut mm. Kaupunkilehti Torista ja Aamulehdestä, partion parissa Jenni on ollut tekemässä sekä paikallista että kansallista lehteä yhteensä toistakymmentä vuotta.


Lisätiedot
Jenni Ahlstedt, 0400 628 427, jenni.ahlstedt (at) jci.fiPirkanmaan Nuorkauppakamari
Nuorkauppakamari on alle 40-vuotiaiden kansainvälinen jäsentensä kehittymis- ja johtamiskouluttautumisjärjestö sekä kontaktiverkosto, joka vaikuttaa aktiivisesti yhteiskunnassa. Nuorkauppakamarit vaikuttavat yhteiskuntaan positiivisesti kehittämällä nuorten aikuisten johtamistaitoa, sosiaalista vastuuta, yrittäjyyttä ja kansainvälisyyttä. Pirkanmaan Nuorkauppakamari toimii Pirkanmaan alueella, ja siinä on 60 jäsentä ja koejäsentä sekä 43 ainaisjäsentä eli senaattoria. Jäsenet edustavat monipuolisesti Pirkanmaan elinkeinoelämän ja julkisen sektorin nuoria avainhenkilöitä.
www.jcipirkanmaa.fi