Pirkanmaan Nuorkauppakamari

Pirkanmaan Nuorkauppakamari (PINKK) on alle 40-vuotiaiden aktiivisten vaikuttajien kansainvälinen johtamis-, oppimis-, ja kehittymisjärjestö. Vaikutamme yhteiskuntaan positiivisesti kehittämällä nuorten aikuisten johtamistaitoa, sosiaalista vastuuta, yrittäjyyttä ja kansainvälisyyttä.

Nuorkauppakamaritoiminta perustuu tekemällä oppimiseen.

Pirkanmaan Nuorkauppakamarin Johanna Lundán Suomen Nuorkauppakamareiden varapuheenjohtaksi 2014

Joensuussa viikonloppuna pidetyssä kansallisessa vaalikokouksessa valittiin tekijät ensi vuoden hallitukseen. Pirkanmaan Nuorkauppakamarin jäsen Johanna Lundán valittiin Suomen Nuorkauppakamarit ry:n varapuheenjohtajaksi vuodelle 2014. Varapuheenjohtajan tehtävänä on valmistautua puheenjohtajavuoteensa, perehtyä Junior Chamber International  -kattojärjestön toimintaperiaatteisiin sekä johtaa yhdistyksen kehitystoimintaa. 

Vaalikampanjassa kuullut, "Rohkeutta unelmoida, voimaa kasvaa, intohimoa toteuttaa", tulevat näkymään seuraavan kolmen vuoden aikana kun Lundán lähtee varapuheenjohtajuuden kautta nousemaan järjestön huipulle.

"Odotan innolla tulevaa vuotta ja strategiallemme perustuvaa kehitystyötä. Uskon, että me nuorkauppakamarissa saamme aikaan johtajuudesta kasvua - niin yksittäisissä jäsenissä, kamareissa kuin yhteiskunnassakin. Tämä tapahtuu tukemalla jäsenien kehittymistä, edistämällä paikallisten kamareiden vaikuttamisen mahdollisuuksia ja turvaamalla järjestömme kestävä jatkuvuus."

Lundán on ollut mukana kamaritoiminnassa kymmenen vuotta tehden uraa niin paikallisella, alueellisella kuin kansallisellakin tasolla muun muassa kuluvana vuonna toimien Suomen Nuorkauppakamareiden koulutusjohtajana. Vahva nuorkauppakamaritausta, yrittäjähenkisyys sekä eteenpäinpyrkivä ja kehittävä asenne ovat Lundánin ehdottomia vahvuuksia tulevien virkavuosien aikana.

"Takanani on yli 10-vuotinen kasvutaival nuorkauppakamarissa, jonka aikana olen kasvanut johtajana, kouluttajana ja ihmisenä. Nyt olen valmis tarttumaan uusiin haasteisiin ja toimimaan aktiivisena sekä rohkeana varapuheenjohtajana."

Suomen Nuorkauppakamarit ry on perustettu vuonna 1957. Suomessa varsinaisia jäseniä on noin 2 500 ja yhdessä kunniajäsenten, koejäsenten ja senaattoreiden kanssa, muodostuu noin 5 000 nuorkauppakamarilaisen aktiivisen verkosto.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Varapuheenjohtaja 2014, Suomen Nuorkauppamarit ry,  Johanna Lundán, johanna.lundan@jci.fi, 040 538 0433
Tiedottaja 2013, Pirkanmaan Nuorkauppakamari ry,  Sina Rosengrén, sina.rosengren@jcipirkanmaa.fi, 050 596 6115