Pirkanmaan Nuorkauppakamari

Pirkanmaan Nuorkauppakamari (PINKK) on alle 40-vuotiaiden aktiivisten vaikuttajien kansainvälinen johtamis-, oppimis-, ja kehittymisjärjestö. Vaikutamme yhteiskuntaan positiivisesti kehittämällä nuorten aikuisten johtamistaitoa, sosiaalista vastuuta, yrittäjyyttä ja kansainvälisyyttä.

Nuorkauppakamaritoiminta perustuu tekemällä oppimiseen.

PIRKANMAAN NUORKAUPPAKAMARIN PÄIVÄ JOHTAJANA – TEMPAUS KÄYNNISSÄ

Tiedote

Julkaisuvapaa 21.10.2015

PIRKANMAAN NUORKAUPPAKAMARIN PÄIVÄ JOHTAJANA – TEMPAUS KÄYNNISSÄ


Pirkanmaan Nuorkauppakamarin projekti yhdistää 32 abiturienttia yhteen paikallisen elinkeinoelämän kanssa Pirkanmaan toiminta-alueella (Kangasala, Pirkkala, Lempäälä, Nokia, Ylöjärvi).

Pirkanmaan Nuorkauppakamari järjestää lokakuussa tempauksen, jonka tarkoituksena on saattaa yhteen nuoret ja työelämä. Yhden päivän ajan nuorella on mahdollisuus olla mukana esimerkiksi yritysjohtajan tai yrittäjän arjessa, tutustua syvällisemmin toimialaan ja työtehtäviin. Vuonna 2015 mukana on kolme erilaista suuntautumisvaihtoehtoa, jolloin on helppoa löytää omat kiinnostuksen kohteet – Päivä johtajana, Päivä yrittäjänä sekä Päivä kunnallisvaikuttajana. Tempaus toteutetaan Pirkanmaan toiminta-alueella yhteistyössä kuntien, lukioiden sekä yrittäjäjärjestöjen ja yksityisten yritysten kanssa.

Oppilaitokset lähtivät innolla mukaan projektiimme, joka starttasi infotilaisuuksilla jokaisessa lukiossa lokakuun alussa. Infotilaisuuksissa abiturientit pääsivät kuulemaan tarkemmin tempauksestamme ja mukana olevista yhteistyötahoista. Päivä johtajana Pirkanmaalla innosti mukaan 5-10 nuorta per lukio ja kokonaisuudessaan saimme mukaan huiman joukon, 32 abiturienttia. Infotilaisuudessa yhteistyökumppanimme ManpowerGroupin aluepäällikkö Tuuli Lamminmäki kertoi nuorille työelämästä sekä sen haasteista ja mahdollisuuksista. Hän antoi myös parhaat vinkit kesätöiden hakemiseen, työelämässä menestymiseen ja oman uratarinan rakentamiseen. Tempaus on saanut mukaan myös hienon määrän yhteistyötahoja; mukana on yhteensä 28 toimijaa, joiden joukkoon mahtuu monta kunnallisvaikuttajaa sekä yrittäjää ja johtohenkilöä useilta eri toimialoilta. Tempauksemme on herättänyt positiivista julkisuutta paikallismedioissa ja somessa.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:

Päivä Johtajana Pirkanmaa - Projektipäällikkö
Tuuli Lamminmäki, tuuli.lamminmaki@jcipirkanmaa.fi, +358445943452

Pirkanmaan Nuorkauppakamarin puheenjohtaja 2015
Sina Rosengrén, sina.rosengren@jcipirkanmaa.fi, +358505966115