Pirkanmaan Nuorkauppakamari

Pirkanmaan Nuorkauppakamari (PINKK) on alle 40-vuotiaiden aktiivisten vaikuttajien kansainvälinen johtamis-, oppimis-, ja kehittymisjärjestö. Vaikutamme yhteiskuntaan positiivisesti kehittämällä nuorten aikuisten johtamistaitoa, sosiaalista vastuuta, yrittäjyyttä ja kansainvälisyyttä.

Nuorkauppakamaritoiminta perustuu tekemällä oppimiseen.

PIRKANMAAN NUORKAUPPAKAMARIN SINA ROSENGRÉN VALITTIIN SUOMEN NUORKAUPPAKAMAREIDEN HALLITUKSEEN 2017

Tiedote
Julkaisuvapaa  6.9.2016

Pirkanmaan Nuorkauppakamarin jäsen Sina Rosengrén valittiin Suomen Nuorkauppakamareiden alue C:n johtajaksi Muuramessa 3.9.2016.

Suomen nuorkauppakamareiden alueelliset vaalit käytiin viikonloppuna Muuramessa alueen vaalikokouksessa. Alue C, johon Pirkanmaan Nuorkauppakamari kuuluu, kattaa Suomen Nuorkauppakamarit ry:n neljästä alueesta Keski-Suomen, Pirkanmaan, Pohjanmaan sekä Satakunnan 19 nuorkauppakamaria.

Pirkanmaan nuorkauppakamarin Sina Rosengrén valittiin C-alueen johtajaksi vuodelle 2017 ja samalla Suomen Nuorkauppakamareiden hallitukseen. Valinta Suomen Nuorkauppakamareiden hallituksen jäseneksi vahvistetaan virallisesti Kansallisessa vaalikokouksessa 14.-16.10.2016 Hämeenlinnassa Aulangolla. Pirkanmaan Nuorkauppakamarin jäsen johtaa aluetta jo toista vuotta peräkkäin, vuoden 2016 aluejohtajana on toiminut Pirkanmaan Nuorkauppakamarin Ellimaija Ahonen. Aluejohtaja johtaa alueryhmää, tukee paikallisia nuorkauppakamareita varmistaen toiminnan jatkuvuutta ja huolehtii tiedonkulusta Suomen Nuorkauppakamareiden hallitukselle.

”On hienoa, että kova työ palkittiin! Minulla on pitkä kokemus nuorkauppakamaritoiminnasta ja nyt pääsen jatkamaan tämän vuoden valmistautuvien puheenjohtajien kanssa myös ensi vuonna tukien heidän puheenjohtajuuttaan. Tulevana vuonna kohennamme entisestään olemassa olevia hyviä käytänteitä ja keskitymme siihen, että alueen jokainen koejäsen ja jäsen saa toiminnasta mahdollisimman paljon hyötyä. Kuten puheessani perjantaina sanoin, meidän on muistettava aina uuden potentiaalisen koejäsenen, yhteistyökumppanin tai sidosryhmän edustajan kohdatessamme kertoa siitä, mitä olemme tässä järjestössä oppineet”, Rosengrén kertoo.
 
Vuonna 2016 Sina Rosengrén toimii aluekoordinaattorina ja alueen varapuheenjohtajana ja vuonna 2015 hän toimi Pirkanmaan Nuorkauppakamarin puheenjohtajana. Sina Rosengrén on toiminut aiemmin useissa Pirkanmaan Nuorkauppakamarin luottamustehtävissä sekä aluejohtoryhmän palkittuna sihteerinä vastaten alue C:n taloudesta.

Pirkanmaan Nuorkauppakamari on aina kannustanut jäseniään hakeutumaan alueellisiin ja kansallisiin luottamustehtäviin ja kasvamaan tätä myötä johtajina. Suomen Nuorkauppakamareiden johtajuuspolku kehittää laadukkaan nuorkauppakamaritoiminnan lisäksi ammatillista osaamista ja henkilökohtaisia valmiuksia.