Pirkanmaan Nuorkauppakamari

Pirkanmaan Nuorkauppakamari (PINKK) on alle 40-vuotiaiden aktiivisten vaikuttajien kansainvälinen johtamis-, oppimis-, ja kehittymisjärjestö. Vaikutamme yhteiskuntaan positiivisesti kehittämällä nuorten aikuisten johtamistaitoa, sosiaalista vastuuta, yrittäjyyttä ja kansainvälisyyttä.

Nuorkauppakamaritoiminta perustuu tekemällä oppimiseen.

Pirkanmaan Nuorkauppakamarissa työstetään uutta strategiaa tuleville vuosille 2018-2020

Pirkanmaan Nuorkauppakamarin Strategiatyöryhmä aloitti toimintansa tammikuussa aloituspalaverissa, jossa Suomen Nuorkauppakamareiden uutta strategiaa oli esittelemässä NP Jenni Rajahalme. 

Pinkkin strategiatyö toteutetaan Johanna Lundanin räätälöimän Strategiavaikuttaja - koulutusohjelman muodossa, jonka avulla työryhmäläiset saavat mahdollisimman paljon irti strategian kehitystyöstä ja itse prosessista.

Koulutusohjelma sisältää työpajojen ja yritysvierailun lisäksi mm. testivaiheessa olevan JCI: n Strategic Planning koulutuksen, joka oli aiemmin esitetty vain  vuonna 2016 maailmankokouksen yhteydessä Quebecissa, Kanadassa. 

Tulevina kuukausina työryhmä tulee haastamaan myös hallituksen ja kaikki kamarimme jäsenet osallistumaan prosessiin eri tavoin.

Pirkanmaan Nuorkauppakamarin Strategiatyöryhmä 2017:

Ellimaija Ahonen, Marianna Osara, Olli Heikkinen, Reija Tulasalo, Lotta Dunder, Annamari Murtolahti, Johanna Lundan, Juha Tyrni, Tuuli Lamminmäki, Sami Salminen, Sami Salonsaari ja Toni Vuohelainen