Pirkanmaan Nuorkauppakamari

Pirkanmaan Nuorkauppakamari (PINKK) on alle 40-vuotiaiden aktiivisten vaikuttajien kansainvälinen johtamis-, oppimis-, ja kehittymisjärjestö. Vaikutamme yhteiskuntaan positiivisesti kehittämällä nuorten aikuisten johtamistaitoa, sosiaalista vastuuta, yrittäjyyttä ja kansainvälisyyttä.

Nuorkauppakamaritoiminta perustuu tekemällä oppimiseen.

PUHIS TIEDOTTAA

PUHIS TIEDOTTAA;

PINKKH15 päätti edellisessä kokouksessaan, että kamarimme edustajat tämän vuoden Strategia! –koulutukseen ovat Satu Herrainsilta sekä Laura Ristaniemi. Hakijoita oli yhteensä neljä kappaletta. Pinkin väriset onnittelut valituille! (Jos olet hakuajan päättymisen jälkeen tullut toisiin ajatuksiin, otapa yhteyttä minuun, sillä Valkeakoski on luvannut meille kolmannen paikan koulutukseen! Tämä paikka jaossa siis omakustanteisesti)

PINKKH15 haluaa myös tiedottaa, että seuraavassa hallituksen kokouksessaan 11.5. teemme päätöksen niistä alueellisiin ja kansallisiin virkoihin hakevista ehdokkaista, jotka ovat toimittaneet ehdollepanolomakkeen allekirjoittaneelle sunnuntaihin 10.5. mennessä. Tämän jälkeen vastaanotetut ehdollepanolomakkeet hallitus käsittelee niin ikään seuraavissa kokouksissaan (12.6., 10.8.). Lisätietoja PINKK-intrasta Säännöt ja ohjeet -kohdasta sekä minulta.

PINKKH15 tulee myös viestimään pian talousohjesäännön päivittämisestä sekä niin sanotun kannatusjäsenyysmahdollisuuden aktivoimisesta käytäntöön!

*

Puheenjohtajan henkilökohtaiset terveiset fiilistellään Puhiksen puuhailut –blogin kautta, mutta tässä pari konkreettista päivämäärää ensi vuodelle Kansallisesta vuosikokouksesta Tahkolta, jossa pidettiin myös alueen pj-kokous lauantaina. Pistähän heti kalenteriisi!

Alueen ja C-alueen yhteinen aluevuosikokous 4.-6.3.2016, Espoo
Kansallinen vuosikokous edustajakokouksena, 21.-24.4.2016, Salo (PRES, DP)
Eurooppakokous 15.-.18.6.2016, Tampere, Suomi
Aluevaalikokous C, 2.-4.9.2016, Riihivuori
Kansallinen vaalikokous 14.-16.10.2016, Hämeenlinna
Maailmankokous 31.10.-4.11.2016, Quebec, Kanada

Aurinkoa päiväänne,
Sina