Pirkanmaan Nuorkauppakamari

Pirkanmaan Nuorkauppakamari (PINKK) on alle 40-vuotiaiden aktiivisten vaikuttajien kansainvälinen johtamis-, oppimis-, ja kehittymisjärjestö. Vaikutamme yhteiskuntaan positiivisesti kehittämällä nuorten aikuisten johtamistaitoa, sosiaalista vastuuta, yrittäjyyttä ja kansainvälisyyttä.

Nuorkauppakamaritoiminta perustuu tekemällä oppimiseen.

Tietoa Taiwanista, muotia ja motocrossia

Laaja-alaista yhteistyötä Pirkanmaan Nuorkauppakamarin koulutusillassa

Pirkanmaan Nuorkauppakamari (PINKK) järjestää Taiwan-illan 15.8. klo 18 Ylöjärvellä. Illan tavoitteena on opastaa Junior Chamber International -järjestön (JCI) maailmankokoukseen lähteviä  taiwanilaisuuteen ja muutenkin kansainvälisistä suhteista kiinnostuneita.

Ilta on avoin PINKK:n jäsenille, seuralaisille ja kumppaneille. Pääyhteistyökumppani on tilat tarjoava Dynaset Oy. Kouluttajina illassa ovat ELY-keskuksen kansainvälistymispäällikkö Raimo Ala-Korpi, lähetystyöntekijänä Taiwanilla kolme vuosikymmentä työskennellyt Veera Kallio sekä kiinalaisen tapa- ja businesskultuurin tuntija, tulkki ja konsultti Tomi Juhani Virolainen. Tredean matkailujohtaja Pirjo Puukka kertoo turismimarkkinoinnista Suomessa ja Pirkanmaan alueella sekä Suomen Nuorkauppakamareiden kansainvälisyyspäällikkö Jenni Ahlstedt tuo terveiset kokouspaikalta Taipeista.

- Aloin järjestellä iltaa ottamalla yhteyttä Ylöjärven elinkeinosihteeri Tiina Rinne-Järvensivuun. Tredean kautta saimme kontakteja puhujiin. Verkostoitumiseen ja kouluttautumiseen tähtäävän nuorkauppakamarin tavoite täyttyy hienosti tälläisissä kaikkia osallisia hyödyttävässä illassa,  kansainvälisyyslohkon johtajana Pirkanmaan Nuorkauppakamarissa vuonna 2012 toimiva Katja Myyryläinen kertoo.

- Mukana on jäseniämme, naapurikamarien jäseniä ja kamarin vuositason yritysyhteistyökumppaneitamme kuten Nordea, Restamax ja Tammerprint. Ja mikä hienointa, meillä on tarjota todella mielenkiintoinen ohjelma, kertoo illan järjestelyistä vastaava Myyryläinen.

Kaakkois-Aasiassakin operoivan Dynasetin lisäksi Illan muita kumppaneita ovat ylöjärveläinen Ravintola Keidas, Nanso, Crocs ja Makea Elämä -korut. Tampereen Nanso-myymälä tarjosi mielellään osaamistaan Pirkanmaan Nuorkauppakamarin Taiwan-iltaan matkavaatetuksen ja rennon tyylikkään palaveripukeutumisen muotinäytöksesen merkeissä.

- Olemme mielellämme mukana tekemässä koulutusiltaa. Tästä syntyy varmasti hieno uusi suhde verkostoitumisen ja yhteistyön merkeissä, kertovat myymäläpäällikkö Kirsi Hihnala ja myyjä Susanna Hakala.

Illan lopuksi päästään myös tutustumaan ja kokeilemaan motocross-hallia.


Lisätiedot:
Katja Myyryläinen, 040 730 9199, katja.myyrylainen (at) pinkk.fi