Pirkanmaan Nuorkauppakamari

Pirkanmaan Nuorkauppakamari (PINKK) on alle 40-vuotiaiden aktiivisten vaikuttajien kansainvälinen johtamis-, oppimis-, ja kehittymisjärjestö. Vaikutamme yhteiskuntaan positiivisesti kehittämällä nuorten aikuisten johtamistaitoa, sosiaalista vastuuta, yrittäjyyttä ja kansainvälisyyttä.

Nuorkauppakamaritoiminta perustuu tekemällä oppimiseen.

Tunnetko Vuoden Nuoren Menestyjän? Kilpailu on käynnissä!

                    

Vuoden Nuori Menestyjä
- The Outstanding Young Person (TOYP)
 

Vuoden Nuori Menestyjä on kansallisesti sekä maailmalla arvostettu palkinto, jonka Suomen Nuorkauppakamarit ry jakaa omalla alallaan menestyneille 18 – 40-vuotiaille Suomen kansalaisille. Palkinto mahdollistaa suomalaisten tekojen ja osaamisen tunnetuksi tekemisen myös ulkomailla. Kansainvälisesti palkinto tunnetaan nimellä The Outstanding Young Person (TOYP).  Palkintoa on jaettu Suomessa vuodesta 1990 alkaen, maailmalla 10 vuotta pitempään.

Vuoden Nuori Menestyjä -kilpailun tavoitteena on löytää henkilöitä, jotka nuoresta iästään huolimatta ovat saavuttaneet omalla sarallaan jotakin ainutlaatuista; sellaista, joka hyödyttää yhteiskuntaa, kansakuntaa tai maailmaa. Kilpailussa etsitään henkilöitä, jotka omalla esimerkillään ja henkisellä kasvullaan innostavat muita ihmisiä ja vaikuttavat tätä kautta positiivisesti ympäröivään yhteiskuntaan. Kilpailussa on kaikkiaan 10 kategoriaa, Suomessa palkitaan vuosittain kolme parasta ehdokasta.

Valintakriteereinä ovat:

  • Miten ehdokas toteuttaa Nuorkauppakamarin maailmalaajuisen mission kohtaa,
    Ihmiskunnan palveleminen on elämän parasta työtä
  • Miten ehdokkaan saavutukset palvelevat yhteiskuntaa, kansakuntaa ja maailma
  • Miten ehdokkaan persoonallisuus ja toiminta innostavat muita.

Henkilön toiminnassa arvostetaan mm: ammattimaisuutta, avoimuutta, tehokkuutta, tuotteistettua toimintaa, itsenäistä vastuunottoa omasta kehityksestä, rohkeutta lähteä omalle tielleen.

Kilpailun hakuaika on 15.1.-16.3.2014. Palkintojenjakotilaisuus pidetään huhtikuussa. Kilpailun arvovaltaiseen tuomaristoon kuuluvat mm. valtiovarainministeri Jutta Urpilainen ja Keskuskauppakamarin tj. Risto E.J. Penttilä. Lisäinfot kilpailuohjeineen: www.nuorimenestyja.fi ja COM Jyrki Lehtiniemeltä jyrki.lehtiniemi@jcipirkanmaa.fi.

Lisätietoja ja edellisten vuosien voittajat löydät täältä.