Pirkanmaan Nuorkauppakamari

Pirkanmaan Nuorkauppakamari (PINKK) on alle 40-vuotiaiden aktiivisten vaikuttajien kansainvälinen johtamis-, oppimis-, ja kehittymisjärjestö. Vaikutamme yhteiskuntaan positiivisesti kehittämällä nuorten aikuisten johtamistaitoa, sosiaalista vastuuta, yrittäjyyttä ja kansainvälisyyttä.

Nuorkauppakamaritoiminta perustuu tekemällä oppimiseen.

Vuoden Nuori Johtaja 2012 -kilpailu käynnistyy 5.9.

Haluatko tutustua ihailemaasi johtajaan? Haluatko oppia hänen kauttaan johtajuutta? Haluatko nostaa hänen kykynsä muidenkin tietoisuuteen? Voit tehdä hänestä hakemuksen Vuoden Nuori Johtaja –kilpailuun. Ehdokas voi olla esim. sinä itse, asiakkaasi tai esimiehesi. Ei siis välttämättä yrityksessä se suurin johtaja, mutta positiivisesti erottuva persoona. Tänä vuonna painotetaan vastuullista johtamista ja yrityksen yhteiskuntavastuuta.

Pirkanmaan Nuorkauppakamarissa toteutuksesta vastaa projektitiimi, johon kuuluuvat projektipäällikkö Miia-Hannele Vuori sekä jäsenet Mari Vuorinen ja Ellimaija Ahonen. Hakemuksen tekeminen ei ole vaikeaa. Ehdotusprosessi lähtee käyntiin ottamalla Miia-Hanneleen yhteyttä ja kertomalla ehdokkaasi nimi.

Yhteystiedot: miia-hannele.vuori (at) kokoomus.fi, 040-9642002.
Lisätietoja projektista: nuorijohtaja.fi


P.S. Pirkanmaan Nuorkauppakamarin puheenjohtajan Juhan yritys Tyrni Media on Vuoden Nuori Johtaja -kilpailun yhteistyökumppanina vuosina 2012 ja 2013.