Pirkanmaan Nuorkauppakamari

Pirkanmaan Nuorkauppakamari (PINKK) on alle 40-vuotiaiden aktiivisten vaikuttajien kansainvälinen johtamis-, oppimis-, ja kehittymisjärjestö. Vaikutamme yhteiskuntaan positiivisesti kehittämällä nuorten aikuisten johtamistaitoa, sosiaalista vastuuta, yrittäjyyttä ja kansainvälisyyttä.

Nuorkauppakamaritoiminta perustuu tekemällä oppimiseen.

VUODEN NUORI MENESTYJÄ –KILPAILUN YLEISÖÄÄNESTYS KÄYNNISSÄ 8.-22.8.2017!

Tiedote
Julkaisuvapaa
 
 
VUODEN NUORI MENESTYJÄ –KILPAILUN YLEISÖÄÄNESTYS KÄYNNISSÄ 8.-22.8.2017!
 
Tänä vuonna Suomen Nuorkauppakamarit ry järjestää kilpailun jo 28. kerran. Kilpailun tarkoituksena on nostaa esiin kotimaista osaamista valtakunnallisesti ja kansainvälisesti. Lisäksi tehdään näkyväksi positiivisia ja innostavia esimerkkejä johtajuudesta sekä henkilökohtaisesta menestymisestä yhteiskunnassa. Nuori Menestyjä on 18-40 –vuotias Suomen kansalainen ja uuden sukupolven esikuvia, joka inspiroi omalla esimerkillään ympäristöään ja kannustaa muita ihmisiä niin aktiiviseen toimintaan kuin muutosmyönteisyyteen.
 
Ensimmäistä kertaa kilpailun historiassa järjestetään aluekilpailut ja yleisöäänestys, joiden tarkoituksena on nostaa enemmän esiin alueellisia menestyjiä, osaajia ja sankareita. Yleisöäänestyksessä kuka tahansa voi äänestää omaa suosikkiaan jatkoon, ja vaikuttaa siihen ketkä kolme alueellista voittajaa etenee kansalliseen finaaliin Etelä-, Itä-, Länsi- ja Pohjois-Suomen alueilta. Kansalliset finalistit lähetetään maailmalla arvostettuun TOYP (Ten Outstanding Young Persons of the world) - kilpailuun.
 
Pirkanmaan Nuorkauppakamarin asettama ehdokas Late Zlatan on edennyt Länsi-Suomen aluekilpailun finaaliin ja toinen ehdokas Marjut Rahkola on edennyt Etelä-Suomen aluekilpailun finaaliin.
 
Yleisöäänestys on avoinna nuorimenestyja.fi-sivustolla 8.-22.8.2017. Yleisöäänestys 2017 - osiosta löytyvät äänestysohjeet, ytimekkäät esittelyt alueellisen kilpailun finalisteista sekä äänestyslomake. 
 
Aluekilpailuiden voittajat ratkeavat syyskuussa 2017, ja kansallisten voittajien palkitsemistilaisuus on 14.10.2017 Turun Logomolla Suomen Nuorkauppakamareiden Kiss My Business-vaalikokouksen gaalassa.
 
 
Vilhelmiina Jalonen
Pirkanmaan Nuorkauppakamari, LIO 2017
 
 
Lisätietoja kilpailusta:
Mia Danielsson
Vuoden Nuori Menestyjä 2017
Kansallinen kilpailupäällikkö
Facebook: nuoret menestyjät