Pirkanmaan Nuorkauppakamari

Pirkanmaan Nuorkauppakamari (PINKK) on alle 40-vuotiaiden aktiivisten vaikuttajien kansainvälinen johtamis-, oppimis-, ja kehittymisjärjestö. Vaikutamme yhteiskuntaan positiivisesti kehittämällä nuorten aikuisten johtamistaitoa, sosiaalista vastuuta, yrittäjyyttä ja kansainvälisyyttä.

Nuorkauppakamaritoiminta perustuu tekemällä oppimiseen.

Vuosijuhla ja vuoden 2018 palkitut

Pirkanmaan Nuorkauppakamari vietti vuosijuhlaa lauantaina 5.1.2019 Kangasalla, Kangasalan Nuorisoseuran Pirtillä. Vuosijuhlassa mm. muisteltiin vuoden 2018 saavutuksia sekä palkittiin vuoden ansioituneimpia tekijöitä. Perinteisesti juhlassa suoritettiin myös 40 -vuotta täyttäneiden jäsenten poispotkiminen sekä hallituksen vaihto. Vuoden 2018 puheenjohtaja Hanna Kallio-Kokko luovutti käädyt vuoden 2019 puheenjohtajalle Anne-Mari Mansikalle.
 
Juhlaa vietettiin Disneyn Frozen -teemalla, ja juontajakaksikkona olikin itse kuninkaalliset prinsessat Elsa (Jenni Rajahalme) ja Anna (Laura Ristaniemi) Arendelin valtakunnasta.
 
Vuosijuhlassa palkitut:
 
VUODEN NUORKAUPPAKAMARILAINEN
Aktiivinen osallistuja ja vastuun kantaja PINKK:ssa toimintavuoden aikana.
Heidi Alitalo
 
VUODEN TOTEUTTAJA
Henkilö, joka on omalla panoksellaan toteuttanut merkittävän "jutun" kamarin hyväksi.
Olli Heikkinen
 
VUODEN TULOKAS
Osallistunut aktiivisesti ja rohkeasti sekä kamarin että kansallisiin projekteihin, tapahtumiin ja koulutuksiin ja osallistunut aktiivisesti kummitoimintaan
Merja Korhonen
 
PARAS PROJEKTI
Projekti tuottaa kamarille positiivista julkisuutta, tuottoa ja kasvattaa yhteishenkeä, yhteistyökumppanit, projektiin osallistuneet sekä muut avustavat tahot ovat tyytyväisiä.
Celcius aluevuosikokous
 
PARAS PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ
Projektipäällikkö hakee projektipäällikön paikkaa itse, markkinoi projektia kamarissa sisäisesti, hankkii projektille yhteistyökumppanit, pysyy budjetissaan tai ylittää sen positiivisesti.
Mirella Mellonmaa / World Clean Up Day
 
VUODEN RITARI
Ritari osallistuu puhe- tai debattikilpailuun vähintään kamaritasolla.Ritari hoitaa esimerkillisesti nuorkauppakamarijärjestön yhteiskuntaan suuntautuvia projekteja. Ritari on aktiivinen kamarin omissa projekteissa. Ritari tuntee vastuunsa ja on esimerkkinä muille kamarin jäsenille. Ritari kannustaa esimerkillään kamarin jäseniä ritarillisuuteen.
Pyry Lehtimäki
 
TULEVAISUUDEN KIRJOITTAJA
Vastuunkantaja, jolla on vaikuttamishalua, intoa ja näkemystä kamarin tulevaisuuden kirjoittamiseksi.
Anne-Mari Mansikka
 
AKAAN KULKUNEN
Kamarin hengennostattaja ja PINKK-spiritin luoja.
Jarmo Tanni
 
VUODEN NOKKAKÄRRY
Vuoden Nokkakärry on kannatellut ja kyydinnyt kanssakamarilaisiaan, ollut rajattomasti käytettävissä, aisaparina ja tukipilarina. Hän tekee pyyteetöntä työtä kamarin eteen.
Satu Holma
 
VUODEN YLLÄTTÄJÄ
Yllättää kamarivuoden aikana - positiivisesti.
Eveliina Roininen
 
PARAS HALLITUKSEN JÄSEN
Kehittänyt kamaritoimintaa hallitusvuotenaan positiiviseen suuntaan.
Hanna Mörö