Pirkanmaan Nuorkauppakamari

Pirkanmaan Nuorkauppakamari (PINKK) on alle 40-vuotiaiden aktiivisten vaikuttajien kansainvälinen johtamis-, oppimis-, ja kehittymisjärjestö. Vaikutamme yhteiskuntaan positiivisesti kehittämällä nuorten aikuisten johtamistaitoa, sosiaalista vastuuta, yrittäjyyttä ja kansainvälisyyttä.

Nuorkauppakamaritoiminta perustuu tekemällä oppimiseen.

Active citizen day & PINKK goes Afterwork glögit (PINKK)

Perjantai, 11. joulukuu 2015 - 17:30

Perjantaina 11. päivä joulukuuta klo 17.30 poiketaan glögeillä ja 16-väyläisellä.

JCI Active Citizen Day afterwork pidetään Puutarhakadun Crazy Golfissa, johon on helppo tulla käväisemään suoraan töistä; ei pukukoodia tai puheita, ainoastaan tinkimätöntä minigolfia ja maistuvaa glögiä. Käydään yhdessä läpi vuotta 2015 ja tehdään katsaus tulevaan vuoteen.

Tulitpa yksin tai yhdessä, varaa pikaisesti paikkasi täältä! Viimeinen ilmoittautumispäivä Pirkanmaan Nuorkauppakamarilaisille on 6.12. Toiminnasta kiinnostuneille ilmoittautuminen jatkuu torstaihin 10.12 asti.

Hinta 10€.

Kauppakamaritoimintaan tutustuville ilta on maksuton! 

JCI Active Citizen Day on päivä, jolloin kunnioitetaan ja muistetaan mennyttä, juhlitaan nykyisyyttä ja luodaan katseet nuorkauppakamareiden tulevaisuuteen. Yli puolen vuosisadan ajan kansainvälinen järjestömme on nostanut JCI:n jäsenistön saavutuksia esiin 11.12. Kyseisenä juhlapäivänä nuorkauppakamarilaiset ympäri maailman astuvat esiin ja aktivoituvat rakentaakseen parempaa maailmaa.

Vuonna 2015 Active Citizen Day näkyy suomalaisessa yhteiskunnassa Suomen Nuorkauppakamareiden kansallisella tasolla kampanjana Suomen parhaiden työnantajayritysten kanssa. Video-kampanjan ytimessä on yksilövastuu ja se suunnataan nuorille. Yhteiskunnallista markkinointia hyödyntävässä kampanjassa korostetaan asenteen ja aktiivisuuden merkitystä, omaa vastuuottoa itsestä ja autetaan oivaltamaan, että tulevaisuuden työelämä on hyvä ja siihen kannattaa panostaa.

Kamareita kannustetaan osallistumaan Active Citizen Day -tempaukseen ja tekemään näkyväksi paikallisesti omia hyviä projektitoteutuksia ja toimintaansa.

 

Tapahtumaan ilmoittautunut mukaan 1.12:

Reija T
Jani R
Olli H
Veera E
Laura R
Tommi K
Sanna S
Hanna K
Sofia S
Sina R
Juha T
Hanna V
Mirva K

 

VERKOSTOITUMINEN.