Pirkanmaan Nuorkauppakamari

Pirkanmaan Nuorkauppakamari (PINKK) on alle 40-vuotiaiden aktiivisten vaikuttajien kansainvälinen johtamis-, oppimis-, ja kehittymisjärjestö. Vaikutamme yhteiskuntaan positiivisesti kehittämällä nuorten aikuisten johtamistaitoa, sosiaalista vastuuta, yrittäjyyttä ja kansainvälisyyttä.

Nuorkauppakamaritoiminta perustuu tekemällä oppimiseen.

Jätä JÄLKI -asiakkuusjohtamisen seminaari 5.11.2014

Asiakkuusjohtamisen uudet pelisäännöt

Asiakkuuksien johtaminen on liiketoiminnan yksi tärkeimpiä menestystekijöitä.

Miten asiakkuuksia johdetaan 2010-luvulla? Mikä on muuttunut verkon ja digitalisoitumisen myötä ja mitä uusia toimintatapoja asiakkuuksien johtamiseen on käytössä?

Tule Pirkanmaan Nuorkauppakamarin ja Differon yhteiseen Jätä jälki -aamuseminaariin innostumaan, oppimaan ja saamaan käytännön työkalut alan ammattilaisten johdolla.

Seminaarin sisältö on suunnattu erityisesti teollisuuden päättäjille.

Seminaarin hinta on 100 euroa (alv 0 %) ja osallistujat saavat Differo Oy:n suunnitteleman sisältökartan asiakkuuksien johtamiseen verkkosisältöjen avulla.

Mukaan mahtuu 50 ensin ilmoittautunutta, joten varaa paikka ajoissa.

 

OHJELMA

Keskiviikko 5.11.2014
 

8:30 Miten sisällöillä johdetaan asiakkuuksia (Katri Tanni, Differo)
9:00 Miten saadaan asiakkaat pysymään ja miten Leanware on asiakkaalle enemmän kuin palveluntoimittaja (Janne Viinikkala, Leanware)
9:20 Verkko/some ja asiakkaiden johtaminen (Katleena Kortesuo)
9:50 Kahvitauko
10:10 Työkalut ja toimintatavat (Kati Keronen, Differo)
10:50 Miten TANA johtaa jälleenmyyjien puhetta (Mirja Yli-Erkkilä, Tana)
11:20 Paneelikeskustelu/-debatti aiheesta Näin asiakkuuksia johdetaan 2020
12:00- Seminaarin päätös ja omakustanteinen lounasASIANTUNTIJAT

Seminaarin sisällöstä vastaavat alansa arvostetut ammattilaiset, jotka puhuvat henkilökohtaisten kokemusten kautta. Tämän johdosta seminaarilla on takuu; Perinteistä konsulttibullshitbingoa ei ole luvassa.

Kuva: Mikaela LöfrothKatleena Kortesuo

Katleena Kortesuo on suosittu puhuja, bloggaaja ja tietokirjailija. Hän on erikoistunut viestintään, ja sen tiimoilta erityisesti bloggaamiseen, selkeään tekstiin, markkinointiviestintään ja kriisiviestintään.

Katleenan blogin löydät osoitteesta www.eioototta.fi.

Janne Viinikkala

Tulossa pian.

Mirja Yli-Erkkilä

Mirja Yli-Erkkilä on Tana Oy:n asiakasprosesseista vastaava johtaja ja siinä roolissa vastaa myös myynnin tuesta ja markkinoinnista. Tanan päämarkkinat ovat Australia, Eurooppa ja Pohjois-Amerikka ja viennin osuus liikevaihdosta on 90-95 %.

Tanan tuotteet ovat ympäristöhuoltoon tarkoitettuja liikkuvia työkoneita. Yhtiönä Tana on muovautunut konepajasta verkostoyritykseksi ja on siirtymävaiheessa konemyynnistä arvomyyntiin.

Katri Tanni

Katri on markkinointiviestinnän ja brändien rakentamisen moniottelija. Hän innostuu helposti uusista asioista, perehtyy ja ottaa selvää. Tutkijataustainen Katri on parhaimmillaan ideoiden jalostamisessa käytännön toimenpiteiksi.

Katrin erikoisosaamista on asiakashyötyjen esiinnostaminen, niiden kommunikointisunnitelmat sekä projektien kokonaishallinta.

Kati Keronen

Kati on verkkosisältöjen asiantuntija, joka on erityisen innostunut ihmisten verkkokäyttäytymisestä, sisältöjen luomisesta ja sisältöstrategisesta ajattelusta.

Kati on visionääri, joka ajattelee asioita verkon kautta. Innostava esiintyjä ei jätä ketään kylmäksi.

 

TAPAHTUMAPAIKKA

Aamuseminaari järjestetään Tampereella, Nordean koulutustilassa osoitteessa Kuninkaankatu 26 B, 6. kerros.

Seminaaripaikkamme sijaitsee keskeisellä paikalla Suomea; 200 km:n säteellä asuu 2/3 suomalaisista. Tampere toimii liikenteen solmukohtana ja on helposti saavutettavissa autolla, junalla, linja-autolla ja lentämällä.

 

MEDIALLE

Ennakkoilmoittautuneet median edustajat ovat lämpimästi tervetulleita seuraamaan seminaaria. Lisätietoja antaa Matti Airaksinen (matti@semio.fi).

 

ILMOITTAUDU

Pirkanmaan Nuorkauppakamari ry laskuttaa osallistumismaksun ilmoittautumisen jälkeen. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.