Pirkanmaan Nuorkauppakamari

Pirkanmaan Nuorkauppakamari (PINKK) on alle 40-vuotiaiden aktiivisten vaikuttajien kansainvälinen johtamis-, oppimis-, ja kehittymisjärjestö. Vaikutamme yhteiskuntaan positiivisesti kehittämällä nuorten aikuisten johtamistaitoa, sosiaalista vastuuta, yrittäjyyttä ja kansainvälisyyttä.

Nuorkauppakamaritoiminta perustuu tekemällä oppimiseen.

Joulupuu

Pirkanmaan Nuorkauppakamari ei järjestä Joulupuukeräystä vuonna 2019


Valitettavasti kamarissamme ei tänä vuonna ollut projektin järjestämistä varten tarpeeksi resursseja, joten joudumme harmiksemme jättämään keräyksen tekemättä. Viime vuonna järjestimme  useamman keräyspisteen ympäri Pirkanmaan, ja toimitimme n. 1600 pakettia eteenpäin. Jotta olisimme saaneet tänäkin vuonna mahdollisimman laajavaikutteisen ja toimivan keräyksen olisi se vaatinut enemmän tekijöitä.

Joulun alla järjestetään usein lahjakeräyksiä monien eri tahojen toimesta, joten omalta paikkakunnalta kannattaakin kysellä muilta toimijoilta vastaavanlaisia keräyksiä. Jos haluaa ottaa osaa Joulupuu -keräykseen lahjojen myötä niin esim. Tammerkoski järjestää Tampereen alueella kyseisen keräyksen tänä vuonna. Ajankohtaiset keräyspaikat ympäri Suomen päivittyvät sivulle: https://joulupuu.org/muu-suomi/ 

 

Joulupuu -keräys Pirkanmaalla 2018!

Joulupuu-projekti toteutetaan Pirkanmaan Nuorkauppakamarin toimesta jälleen tänäkin vuonna. Projektin ajatuksena on viedä palanen joulua perheisiin, joissa joulupukki ei välttämättä muuten vierailisi.  Keräyksen lahjoitukset jaetaan joululahjoina paikallisille 0-17 -vuotiaille lapsille Pirkanmaan keräyskunnissa. Projekti järjestetään tällä kertaa yhteensä yhdeksässä Pirkanmaan kunnassa yhteistyössä kunnan sosiaalitoimen tai seurakunnan kanssa.
 
Lahjojen keräysaika on 19.11.2018-09.12.2018 ellei toisin mainita.
 
Mukaan projektiin pääsee osallistumaan mm. seuraavilla tavoilla:
 
1.    Yksityiset lahjoittajat
 
Kuntien keräyspisteet on luetteloitu sivun alaosaan. Jokaiselta keräyspisteeltä löytyy joulukuusi, johon on ripustettu pakettikortteja.
 
● Kun olet löytänyt lahjan (tai olet menossa hankkimaan lahjaa), nappaa kuusesta kortti ja täytä siihen lahjan sisältö
● Kortin täyttämisen jälkeen lahjan voi jättää keräyspisteellä olevaan lahjasäkkiin tms, josta toimitamme sen eteenpäin saajalle.
● Lahjan voi jättää joko paketoituna tai paketoimattomana. Paketoimme paketoimattomat lahjat ennen niiden toimittamista vastaanottajilleen.
● Tavaroiden lisäksi myös lahjakortit paikallisiin liikkeisiin tai vaikkapa uimahalliin ovat toivottuja. Ruuan lahjoittamista olisi hyvä välttää mahdollisten ruoka-aineallergioiden takia.
 
Katso lahjavinkkejä täältä!
 
2.    Yrityksenä mukaan lahjoittamaan joulumieltä
Yksityisten lahjoittajien lisäksi toivoisimme mukaan myös yrityksiä. Yritykset voivat osallistua keräykseen suoraan pakettilahjoituksin tai antamalla esim. lahjakortteja omiin palveluihinsa.
 
Keräyspisteet Pirkanmaalla
Ikaalinen: Kauppakeskus Kompin K-Supermarket
Hämeenkyrö: K-Supermarket
Kangasala: Kangasalan Prisma & Kahvila Seurahuone
Lempäälä: Ideaparkin Prisma
Nokia: K-Supermarket Löytis & Nokian Prisma
Pälkäne: K-Supermarket Pälkäne
Ylöjärvi: Ruokakeidas
Tampereen ammattikorkeakoulu, Kuntokatu 3 Info (lahjat jaetaan keräyskuntiin)
Oscar Software Oy, Hallituskatu 16 A, 33200 Tampere (lahjat jaetaan keräyskuntiin)
 
Lisäksi keräystä on ollut mukana tukemassa:
Printtaamo
 
 
Lisätietoja Projektipäälliköltä:
Virpi Mäkelä