Pirkanmaan Nuorkauppakamari

Pirkanmaan Nuorkauppakamari (PINKK) on alle 40-vuotiaiden aktiivisten vaikuttajien kansainvälinen johtamis-, oppimis-, ja kehittymisjärjestö. Vaikutamme yhteiskuntaan positiivisesti kehittämällä nuorten aikuisten johtamistaitoa, sosiaalista vastuuta, yrittäjyyttä ja kansainvälisyyttä.

Nuorkauppakamaritoiminta perustuu tekemällä oppimiseen.

2016

PINKK hallitus 2016

Puheenjohtaja: Mirva Kurki
Varapuheenjohtaja: Satu Herrainsilta
Yhteiskuntalohkon johtaja: Hanna Kallio-Kokko
Kansainvälisyyslohkon johtaja: Marianna Osara
Yksilölohkon johtaja: Reija Tulasalo
Yhdistyslohkon johtaja: Sanna Suonurmi
Myyntipäällikkö: Olli Heikkinen
Rahastonhoitaja: Lotta Dunder
Sihteeri: Maaret Lahti
Tiedottaja: Laura Ristaniemi
Edellisen vuoden puheenjohtaja: Sina Rosengrèn

 

Vuoden 2016 painotukset olivat kansainvälisyys, bisneshenkisyys, tehokkuus, verkostoituminen, itsensä kehittäminen ja itsestä huolehtiminen, kamarin käytänteiden vahvistaminen ja kehittäminen. Kävimme yhdessä hallituksen kanssa aktiivisesti kokouksissa ja omissa tapahtumissa, kouluttauduimme ja neuvottelimme mahdollisista yhteistyöhankkeista ja projekteista yhdessä ympäristökuntien ja yrittäjäjärjestöjen kanssa.

Puheenjohtajan tekeminen perustui yhdessä tekemiseen ja aina jäseniä varten. Alkuvuonna juhlittiin periteisiä Kyrösjärvi Kokkareita, vierailimme Pirkkalan Pormestarin luona ja järjestimme oman Teatteri-illan yli 160 hengelle. Keväällä osallistuimme runsain joukoin alueellisiin ja kansallisiin kokouksiin sekä tarjosimme jäsenille mahdollisuuden oman fyysisen kunnon edistämiseen monin eri projektein. Alkuvuoden tekeminen kohdistui vahvasti EC oheisohjelmien läpiviemiseen. Teimme useita projekteja Eurooppa kokoukseen ja sen ympärille, joista saimmekin erinomaista palautetta.

Kamarimme koejäsenkehitys kasvoi uudelle tasolle vuoden 2016 aikana, jolloin yksittäisen jäsenen osallistuminen projekteihin ja tapahtumiin oli elintärkeää toiminnan jatkuvuuden kannalta. Kaikki tekeminen pyrittiin tekemään laadukkaasti ja tuottavasti, jotta jokainen projekti ja tapahtuma, jonka teimme - on osoitus osaamisestamme uusiin mahdollisuuksiin tai todistus työelämässä etenemiseen.

Teimme rohkeita päätöksiä tukea uusia projekteja, koska kamarin rahatilanne antoi niihin mahdollisuudet. Puheenjohtajana edistin hallituksen, tiimien ja yksittäisen jäsenen mahdollisuutta osallistua, kehittyä ja menestyä erityyppisissä projekteissa. Pyrin edustamaan toimintaa esimerkillä johtamista, avoimuutta, rohkeutta sekä myyntikulttuurin vahvistamista yhdessä koko hallituksen kanssa.

Mirva Kurki
Puheenjohtaja 2016