Pirkanmaan Nuorkauppakamari

Pirkanmaan Nuorkauppakamari (PINKK) on alle 40-vuotiaiden aktiivisten vaikuttajien kansainvälinen johtamis-, oppimis-, ja kehittymisjärjestö. Vaikutamme yhteiskuntaan positiivisesti kehittämällä nuorten aikuisten johtamistaitoa, sosiaalista vastuuta, yrittäjyyttä ja kansainvälisyyttä.

Nuorkauppakamaritoiminta perustuu tekemällä oppimiseen.

Kokousmatkat


Kamaritoiminnan parhaimpiin puoliin kuuluvat alueelliset, kansalliset ja kansainväliset kokousmatkat. Kokouksissa ja konferensseissa tutustut uusiin JC-ystäviin ympäri maailmaa ja pääset osallistumaan koulutuksiin.

Kokousmatkoilla puheenjohtaja edustaa kamaria virallisissa kokouksissa. Muut osallistuvat erilaisiin koulutuksiin, workshoppeihin, yritysvierailuihin ja seuraavat debatti- tai puhekilpailuja. Ensikertalaisille järjestetään usein START-koulutus ja First timers' cocktails. Ohjelmassa on myös aina iltagaala ja monesti myös palkintogaala ja tulojuhla. Kokousalueella on usein Trade Show, ´JC-messut´, jossa voit tutustua esimerkiksi kokouksen järjestelyoikeuksia hakevien kamarien ständeihin ja ulkomailla eri maiden ständeihin. Kansainvälisissä kokouksissa tiiviiseen koulutusohjelmaan mahtuu myös maailtoja eli rennompia eri maiden järjestämiä iltajuhlia.

Kokouksiin rekisteröidytään tapahtuman nettisivuilla ja rekisteröinti maksetaan etukäteen. Hinnoittelussa on usein käytössä edullisempi ns. early bird -hinta hyvissä ajoin rekisteröityville. Rekisteröintihinta sisältää ainakin osallistumisen kokousohjelmaan. Erikseen hinnoitellaan yleensä tulojuhla, lounaat ja iltagaala.

Pirkanmaan Nuorkauppakamari järjestää useisiin Suomen kokouksiin kaikille kamarilaisille ja seuralaisille avoimet PINKK-bussimatkat. Omalle jäsenistölle tarjoamme mahdollisuuen varata koko matkapaketin eli kyydit ja majoituksen.