Pirkanmaan Nuorkauppakamari

Pirkanmaan Nuorkauppakamari (PINKK) on alle 40-vuotiaiden aktiivisten vaikuttajien kansainvälinen johtamis-, oppimis-, ja kehittymisjärjestö. Vaikutamme yhteiskuntaan positiivisesti kehittämällä nuorten aikuisten johtamistaitoa, sosiaalista vastuuta, yrittäjyyttä ja kansainvälisyyttä.

Nuorkauppakamaritoiminta perustuu tekemällä oppimiseen.

Koulutustoiminta

Kouluttaudu, kouluta ja kehity

Tarjoamme käytännönläheisiä ja konkreettisia oppimismahdollisuuksia ja koulutuksia, joiden avulla jäsenistömme saa uusia taitoja ja tietoja työelämään. Koulutuksia on tarjolla kamaritasolla, kansallisesti ja kansainvälisesti, aiheina mm. esiintyminen, myynti, kouluttaminen ja johtaminen. Pirkanmaan Nuorkauppakamari järjestää jäsenilleen useita maksuttomia koulutuksia vuodessa. Olet itse vastuussa omasta oppimisestasi, mutta et ole oppimassa yksin!

Lue lisää koulutuksista myös Suomen Nuorkauppakamareiden sivulta.

START-koulutuksesta eväitä jäsenyyteen
START-koulutus tutustuttaa uuden koejäsenen nuorkauppakamarin toimintaan ja järjestön tarjoamiin mahdollisuuksiin. Koulutuksessa käydään läpi termistöä, toimintaa ja JC-urapolkua, ja samalla tutustutaan muihin koejäseniin ja kouluttajiin.Tämä koulutus pitää olla käytynä ennen kuin koejäsen voidaan valita Pirkanmaan Nuorkauppakamarin varsinaiseksi jäseneksi. Koulutusten ajankohdat löytyvät toimintakalenteristamme.

Sanan Säilä - puhekilpailu
Puhekilpailulla on nuorkauppakamarissa pitkät perinteet. Vuoden alussa kamarit järjestävät kamaritason kilpailuja kuukausitapahtumien tai esim. vuosikokousten yhteydessä. Kamareiden voittajat osallistujat maaliskuussa aluekokouksissa järjestettäviin aluekilpailuihin, joiden voittajat puolestaan pääsevät kisaamaan huhtikuussa kansalliseen puhekilpailuun SNKK:n vuosikokouksessa. Suomen paras puhuja edustaa järjestöä JCI:n Eurooppakokouksessa ja tämän kilpailun voittaja JCI:n maailmankokouksessa. Lue lisää aiheesta. 

Debatti
Debatti on nopean oivaltamisen ja älykkään dialogin juhlaa. Debattikilpailun alkusarjat järjestetään syksyn Aluekokouksien yhteydessä ja Suomen finaali kansallisessa vaalikokouksessa lokakuussa.  Lue lisää aiheesta.

Kouluttajakoulutus
Nuorkauppakamarin virallisella kouluttajakoulutuksella tarkoitetaan kehityskaarta kouluttajana kasvamisessa. Aluksi kouluttajana voi toimia mm. oman kamarin koulutuksissa ja muutaman vuoden päästä kouluttajakoulutuksen käyneillä voi olla mahdollisuus kouluttaa kansainvälisissä kokouksissa joko kokousosallistujia tai pitkälle omassa kouluttajakoulutuksessa ehtineitä ihmisiä. Lue lisää aiheesta. 

Johtajakoulutus
Johtajajakoulutus tarjoaa mahdollisuuden kehittää taitoja mm. tiimityöskentelyssä, projektien johtamisessa, strategian luomisessa, ihmisten motivoinnissa ja tavoitteellisessa tekemisessä. Toiminnan strategista suunnittelua ja johtamista pääset oppimaan esim. Strategia!-koulutuksessa, hallitusvirkailijakoulutukset puolestaan tarjoavat eväitä oman kamarin hallitusvirassa toimimiseen sekä johtamiseen. Lue lisää aiheesta.