Pirkanmaan Nuorkauppakamari

Pirkanmaan Nuorkauppakamari (PINKK) on alle 40-vuotiaiden aktiivisten vaikuttajien kansainvälinen johtamis-, oppimis-, ja kehittymisjärjestö. Vaikutamme yhteiskuntaan positiivisesti kehittämällä nuorten aikuisten johtamistaitoa, sosiaalista vastuuta, yrittäjyyttä ja kansainvälisyyttä.

Nuorkauppakamaritoiminta perustuu tekemällä oppimiseen.

PINKK rekrypalsta

Learning by doing -ideologiaa pääset toteuttamaan ilmoittautumalla tekijäksi eri projekteihin ja tapahtumiin. Alla on kerrottu menneistä projekteista joita kamarimme on toteuttanut. Uusia projektihakuja päivitetään alkuvuoden aikana.

 

Kyrösjärvi -kokkarit 2019 (projektipäällikön osalta hakuaika auki maaliskuussa 2018, tiimihaku huhtikuussa)
Kyrösjärvi-kokkarit on lähemmäs kolmekymmentä vuotta vanha, perinteinen seurapiiritapahtuma Ikaalisten, Hämeenkyrön, Parkanon, Kankaanpään sekä Ylöjärven alueella. Tapahtuman järjestää Pirkanmaan Nuorkauppakamari yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa.

Kokkarit ovat ainutlaatuinen hyvänmielenilta, jossa on mahdollisuus tavata hyviä ystäviä ja yhteistyökumppaneita sekä verkostoitua uusien ihmisten kanssa.

Perinteisesti alkuillasta osallistujat on kutsuttu viettämään iltaa nuorkauppakamarilaisten luo eri puolille Pirkanmaata yhteisen ajanvieton sekä verkostoitumisen merkeissä. Tämän jälkeen juhlaväki on kuljetettu yhteiskyydein Ikaalisten Kylpylään, jossa ohjelmaa on järjestetty koko illaksi.

Lisätietoja COM Henri Mäkelä
 

Talouskasvatusta nuorille (UUSI PROJEKTI, Toteutusaika kevät – syksy 2018)
Projektin tarkoituksena on viedä talous- ja työelämätietoa kouluihin ja sitä kautta lisätä tietoisuutta oman talouden hallinnasta ja työelämästä.

Lisätietoja: DP Anne-Mari Mansikka / COM Henri Mäkelä
 

Joulupuu 2018 (projektihaku elokuu 2018, päällikön valinta syyskuu 2018)
Joulupuu on jokavuotinen hyvän mielen tempaus, joka tuo joulumielen sekä lahjanantajalle, että saajalle ja hänen perheelleen. Lisätietoja: joulupuu.org

Lisätietoja: COM Henri Mäkelä


Vuoden Nuori Menestyjä (kilpailuaika 1.4.-31.5.2018)
Vuoden Nuori Menestyjä on Suomen Nuorkauppakamareiden palkitsema, omassa elämässään menestynyt 18-40 – vuotias Suomen kansalainen ja Uuden Sukupolven Esikuva.
Vuoden Nuori Menestyjä on maailmalla arvostettu palkinto, jonka Suomen Nuorkauppakamari jakaa omalla alallaan menestyneille 18 – 40-vuotiaille Suomen kansalaisille. Palkinto mahdollistaa suomalaisten tekojen ja osaamisen tunnetuksi tekemisen myös ulkomailla. Kilpailun kansainvälinen nimi on JCI Ten Outstanding Young Persons of The World.
Vuoden Nuori Menestyjä – toteutus järjestetään, mikäli uusia projektitoteutuksia löytyy

Lisätietoja COM Henri Mäkelä


Vuoden Nuori Johtaja (kilpailuaika on 1.8.-30.9.2018)
Ehdota mielestäsi esimerkillistä nuorta johtajaa Vuoden Nuoreksi Johtajaksi 2018! Hän voi olla kuka tahansa alle 40-vuotias johtaja, joka toimii vastuullisesti ja esimerkillisesti. Kilpailuaika on 1.8.-30.9.2018. Suomen Nuorkauppakamarit ry on järjestänyt Vuoden Nuori Johtaja -kilpailua vuodesta 2007. Lisätietoja: http://nuorijohtaja.fi/
Vuoden Nuori Johtaja – toteutus järjestetään, mikäli uusia projektitoteutuksia löytyy

Lisätietoja COM Henri Mäkelä


Rapujuhlat
Perinteeksi muodostuneita kamarin rapujuhlia juhlitaan elokuussa 2018. Rapujuhlat ovat kamarin rento tapahtuma. Juhlaan kuuluvat rapujen, juomalaulujen ja puheiden lisäksi jännittävt pöydälle nousut, joissa ilmoitetaan kiinnostuksesta kamarinseuraavan vuoden hallitusvirkoihin.

Lisätietoja LOM Hanna Mörö


Perhepäivä
Perhepäivän on nimensä mukaisesti koko perheen kokoava kesäinen tapahtumapäivä, missä viihtyvät niin lapset kuin lapsenmieliset.

Lisätietoja LOM Hanna Mörö


umon Areena on tapaninpäivänä erityisesti perheiden kohtaamispaikka,
Vuosijuhla 2018 (tiimihaku syksyllä 2018)
Vuoden 2018 saavutuksia juhlitaan perinteisesti vuosijuhlassa, joka järjestetään toimintavuoden päätteeksi tammikuussa 2019. Juhlassa palkitaan menneen kauden tekijät ja tulevaisuuden toivot, vietetään yhdessä hauska ilta ja otetaan kunnon startti tulevaan vuoteen!

Lisätietoja: PRES Hanna Kallio-Kokko