Pirkanmaan Nuorkauppakamari

Pirkanmaan Nuorkauppakamari (PINKK) on alle 40-vuotiaiden aktiivisten vaikuttajien kansainvälinen johtamis-, oppimis-, ja kehittymisjärjestö. Vaikutamme yhteiskuntaan positiivisesti kehittämällä nuorten aikuisten johtamistaitoa, sosiaalista vastuuta, yrittäjyyttä ja kansainvälisyyttä.

Nuorkauppakamaritoiminta perustuu tekemällä oppimiseen.

Strategia

STRATEGIA 2018 - 2020 YDINKOHDAT
 
TARKOITUKSEMME
Elämyksellisiä kehittymismahdollisuuksia jäljen jättämiseksi nuoriin aikuisiin ja yhteiskuntaan.
 
PÄÄMÄÄRÄMME
Vuonna 2020 olla elämyksellisin kehittymisympäristö ja yllätyksellisin vaikuttaja.
 
 
MENESTYSTEKIJÄT
 
ROHKEA JÄSENISTÖ
Osallistumme ennakkoluulottomasti ja tartumme uusiin haasteisiin kehittyäksemme sekä haastaaksemme itseämme. Jäsenpolku on oma henkilökohtainen kehittymis- ja vaikuttamissuunnitelma.
 
TIIVIS HEIMO
Olemme tiivis heimo, joka kannustaa ja vastaa yhdessä menestyksestämme sekä kehittymisestämme. Toimintamme kehittyy osallistuvien jäsenten avulla ja vahvistuu uusien jäsenten myötä.
 
ELÄMYKSELLINEN TOIMINTA
Toiminnallamme on elämystakuu niin tapahtumissa kuin koulutuksissa. Laadukas ja monipuolinen toimintakalenterimme on uudistuva ja muodostuu jäsentemme esittelemistä ideoista.
 
YLLÄTYKSELLINEN VAIKUTTAMINEN
Olemme tunnettu uusista, yllätyksellisistä tapahtumista ja projekteista. Vaikutamme yhteisöön yhdessä yllätyksellisellä ja luovalla tavalla ajattelevien sekä toimivien sidosryhmien  kanssa. Uudenlainen projektitoimintamalli antaa työkalut laadukkaiden projektien toteutukseen.