Pirkanmaan Nuorkauppakamari

Pirkanmaan Nuorkauppakamari (PINKK) on alle 40-vuotiaiden aktiivisten vaikuttajien kansainvälinen johtamis-, oppimis-, ja kehittymisjärjestö. Vaikutamme yhteiskuntaan positiivisesti kehittämällä nuorten aikuisten johtamistaitoa, sosiaalista vastuuta, yrittäjyyttä ja kansainvälisyyttä.

Nuorkauppakamaritoiminta perustuu tekemällä oppimiseen.

Kumppanuus

Näkyvyyttä Pirkanmaan nuorten vaikuttajien keskuudessa

Kumppanuus on dialogia. Pirkanmaan Nuorkauppakamarin kumppanuus on mahdollisuuksia täynnä.

Haluaako organisaatiosi tavoittaa 25-40 -vuotiaita aktiivisia toimijoita, päättäjiä ja tulevaisuuden tekijöitä Pirkanmaalla? Lähde Pirkanmaan Nuorkauppakamarin kumppaniksi, niin pääset verkostoitumaan kanssamme.

Yhteistyökumppanimme saavat näkyvyyttä sekä nettisivuilla, sähköisessä uutiskirjeessämme että kamarin painetuissa materiaaleissa. Yrityksesi voi lähteä myös tarjoamaan jäsenistöllemme jäsenetuja.

Ota yhteyttä puheenjohtajaamme!

Lisätiedot
Anne-Mari Mansikka
Puheenjohtaja
anne-mari.mansikka(a)jcipirkanmaa.fi

 

Mikä Pirkanmaan Nuorkauppakamari?

Pirkanmaan Nuorkauppakamari (PINKK) on 25-40-vuotiaiden aktiivisten vaikuttajien ja yrittäjien kansainvälinen johtamis-, kouluttamis- ja kehittymisjärjestö. Nuorkauppakamaritoiminta on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumatonta. Kamarit on jaettu Suomessa neljään maantietelliseen alueeseen. Kattojärjestö kansallisesti on Suomen Nuorkauppakamarit ry (jci.fi). Maaorganisaatiot ovat osa kansainvälistä Junior Chamber International -järjestöä (jci.cc).

Toimintamme ydin on yksilön ja yhdistyksen kehittymisessä: kansainvälisyys on osa kamaritoimintaa kuten yritys- ja yhteiskuntasuhteiden ylläpitäminen, perhevirkistäytymistä ja kepeämpiä aiheita unohtamatta. Toiminta on jaettu vuosittain vaihtuvien jäsenistön valitsemien hallituksen jäsenten vetämiin lohkoihin, joissa toimintaa tehdään usein projekteina.

Projekteja vetävät vaihtuvat projektipäälliköt. Projekteja ovat muun muassa kansalliselta tasolta kansainvälisesti palkittaviin etenevät Vuoden Nuori Johtaja, Tuottava idea, Nuori Menestyjä.

Jäsenkyselymme mukaan suosituksia ahkerasti käyttävä jäsenistömme toivoo uusia kontakteja yritysmaailmaan ja verkostoitumismahdollisuuksia Pirkanmaalla, Suomessa ja kansainvälisesti, alennuksia yhteistyökumppaneilta, mahdollisuuksia kehittyä ja kouluttautua, tapahtumia ja isoakin tempausta koko Pirkanmaan alueelle, mahdollisuutta oppia yhteiskunnallisesti tärkeistä aiheista ja paljon muuta.

Tule kanssamme tekemään ja näkymään.