Pirkanmaan Nuorkauppakamari

Pirkanmaan Nuorkauppakamari (PINKK) on alle 40-vuotiaiden aktiivisten vaikuttajien kansainvälinen johtamis-, oppimis-, ja kehittymisjärjestö. Vaikutamme yhteiskuntaan positiivisesti kehittämällä nuorten aikuisten johtamistaitoa, sosiaalista vastuuta, yrittäjyyttä ja kansainvälisyyttä.

Nuorkauppakamaritoiminta perustuu tekemällä oppimiseen.

Sisustusta ja pisnessutinaa syksyyn -verkostoitumistapahtuma (PINKK, AVOIN, KUMPPANIT)

Pinkkiläiset, kumppanimme ja alueen C jiiceet sekä Iskun verkostot - tervetuloa verkottumaan ja tekemään edullisia sisustushankintoja sekä huonekaluista että sisustustuotteista torstaina 12.9. klo 17-19.30. Minkälaisia ihmisiä kamarimme pitää sisällään? Mitä teet työksesi, minkälaiseen verkostoon kuulut? Tule vaihtamaan tietoja ja tutustumaan JC-väkeen, luomaan kontakteja ja hyötymään kullanarvoisesta verkostostamme. Vapaamuotoinen tilaisuus sisältää verkostoitumista ja syksyn sisustusideoita ja Iskun kokonaisvaltaisia sisustusratkaisuja kotiin, keittiöön ja yrityksiin.
 
Toteutustapa on speed dating, ota paljon käyntikortteja mukaan!
Tule tekemään myös huonekaluhankintoja: Illan aikana tehdyistä ostoista saat -25% alennuksen (Iskun oma tuotanto, koti ja toimisto) sekä kaikki sisustustuotteet kaksi yhden hinnalla! Voit tutustua pääosaan valikoimaa jo ennalta netissä.
Kaikkien osallistuneiden ja Iskun sähköiseen markkinointiin siten yhteystietonsa luovuttaneiden kesken arvotaan Iskun lahjakortti!

 

Ilmoittautumiset 6.9.2013 mennessä