Pirkanmaan Nuorkauppakamari

Pirkanmaan Nuorkauppakamari (PINKK) on alle 40-vuotiaiden aktiivisten vaikuttajien kansainvälinen johtamis-, oppimis-, ja kehittymisjärjestö. Vaikutamme yhteiskuntaan positiivisesti kehittämällä nuorten aikuisten johtamistaitoa, sosiaalista vastuuta, yrittäjyyttä ja kansainvälisyyttä.

Nuorkauppakamaritoiminta perustuu tekemällä oppimiseen.

Supersize-kasvutapahtuma

Keskiviikko, 25. huhtikuu 2012 - 17:00

Yrityksen kasvu on kiinni yrittäjän asenteesta ja tahdosta.

Poimi parhaat vinkit kasvuyrittäjien Hannu Meskasen ja Harri Sjöholmin menestystarinoista. Oman yrityksesi kasvumahdollisuudet ja kipupisteet oivallat toiminnallisissa workshopeissa. Jos olet kasvunälkäinen yrittäjä tai yrityksen avainhenkilö, tämä on tilaisuutesi nostaa bisneksesi uudelle tasolle.

Hannu Meskanen perusti 1999 yrityksensä. Lukuisten yrityskauppojen jälkeen Plenwaren toimintaa oli mm. Romaniassa, Kiinassa sekä Virossa. Vain 9 vuoden jälkeen Hannu myi yrityksensä ruotsalaiselle Cybercomille yli 30 miljoonalla eurolla. Hannu on ollut useaan kertaan finalistina Entrepreneur of the Year -kasvuyrittäjäkilpailussa. Hannu on myös tamperelaisia kiakkomiehiä.

Harri Sjöholm on kokenut monialasarjayrittäjä. Hän on ollut liikkeellepanevana voimana ja kasvun mahdollistajana muun muassa seuraavissa yrityksissä: Swot Consulting Finland Oy, Oy Robit Rocktools Ltd, Kehitysyhtiö Tulevaisuus Oy sekä Fast Henkilöstöpalvelut Oy:ssä (myyty Proffice -konsernille).

Supersize –kasvutapahtumia järjestetään 4 kappaletta vuonna 2012. Ensimmäinen on 25.4 ja toinen 30.5. Tilaisuudet ovat suunnattu Tampereen, Tammerkosken sekä Pirkanmaan Nuorkauppakamarin jäsenille. Kutsu ja ilmoittautumisohjeet ovat tulleet jäsenistön sähköpostiin maaliskuussa.
 
Tervetuloa!
Janne Viinikkala, Tampereen Nuorkauppakamari, janne.viinikkala (at)leanware.fi
Taru Kumpulainen, Tammerkosken Nuorkauppakamari, taru.kumpulainen (at) villivisio.fi
Johanna Raiskio, Tammerkosken Nuorkauppakamari, johanna.raiskio (at) gmail.com
Elina Ruuskanen, Pirkanmaan Nuorkauppakamari, elina.ruuskanen (at) the-hub.net