Pirkanmaan Nuorkauppakamari

Pirkanmaan Nuorkauppakamari (PINKK) on alle 40-vuotiaiden aktiivisten vaikuttajien kansainvälinen johtamis-, oppimis-, ja kehittymisjärjestö. Vaikutamme yhteiskuntaan positiivisesti kehittämällä nuorten aikuisten johtamistaitoa, sosiaalista vastuuta, yrittäjyyttä ja kansainvälisyyttä.

Nuorkauppakamaritoiminta perustuu tekemällä oppimiseen.

AKTIIVISUUSPÄIVÄ KIRSKAANNIEMESSÄ (PINKK)

Lauantai, 6. kesäkuu 2015 - 11:00

Paikkana: Lempäälä, Birgitan polku, Kirskaanniemi

Tule viettämään JCI  aktiivisuuspäivää  ja opi hyödyllisiä taitoja luonnonhelmassa. Ohjelmassa on rastipolku tehtävineen, nuotion ääressä valmistettua välipalaa makkaran ja tikkupullan muodossa sekä mukavaa seuraa niin lapsille kuin aikuisillekin. Otathan perheesi tai vaikkapa kummilapsesi kainaloon ja ilmoittaudu mukaan.

Matkaa Tampereen keskustasta kohteeseen on noin 15 kilometriä ja parkkipaikalta kävelymatka on runsaan kilometrin verran laavulle. Kirskaanniemi on osa Birgitan polkua, joka on noin 50 km pitkä retkeilyreitti Lempäälässä. Korkealta kalliolta avautuva upea järvimaisema on yksi polun kauneimmista – ellei kaunein. Paikalla on laavu, 4 tulentekopaikkaa polttopuineen, 2 pöytä-ja penkkiryhmää ja 2 ulkohuussia. Pysäköintipaikan sijainti on kartalla. HUOM! Laavulle ei ole pääsyä rattailla vaikesta maastosta johtuen.

Kirskaanniemi

Tarvittavat varusteet:
hyvät säänmukaiset ulkoiluvaatteet ja kengät
omat juomat (teet, kahvit, mehut) ja muki
istuinalusta
puukko

Osallistusmismaksu per henkilö on 3 €, joka pitää sisällään makkarat ym.  Maksut kerätään tapahtuman alussa.

ILMOITTAUTUMINEN ON PÄÄTTYNYT!

Ilmoittautuminen päättyy 3.6.2015.

Tervetuloa koko perheen JC-päivään!

Projektipäällikkönä toimii: Hanna Välimäki, hanna.m.valimaki@gmail.com.

 

 

HYVINVOINTI.