Pirkanmaan Nuorkauppakamari

Pirkanmaan Nuorkauppakamari (PINKK) on alle 40-vuotiaiden aktiivisten vaikuttajien kansainvälinen johtamis-, oppimis-, ja kehittymisjärjestö. Vaikutamme yhteiskuntaan positiivisesti kehittämällä nuorten aikuisten johtamistaitoa, sosiaalista vastuuta, yrittäjyyttä ja kansainvälisyyttä.

Nuorkauppakamaritoiminta perustuu tekemällä oppimiseen.

Aluekoulutus: Palkitsevan työn anatomia

Tiistai, 2. joulukuu 2014 - 17:3020:00

TERVETULOA MATKALLE MENESTYVÄN TYÖYHTEISÖN, MOTIVAATIOTA KANNATTELEVAN JOHTAMISEN JA VAIKUTTAVAN PALKITSEMISEN YTIMEEN!

Teemoina mm. Raha puhuu, hallitsetko viestit? Taloudellisen kannustamisen kuolemansynnit. Kukoistavat ihmiset, kukoistava yritys. Menestyvän työyhteisön High Five. Tuloksen jakamisesta tuloksen tekemiseen. Vaikuttavan palkitsemisen eväspussi.

Kouluttajana tilaisuudessa toimii Saara Tarumo, Happy Company Oy:n omistaja ja asiantuntija. Saara on suomalaisen palkitsemiskulttuurin ja kannustavan johtamisen uudistaja. Saara on tehnyt töitä palkkaus- ja palkitsemisjärjestelmien tutkijana ja kehittäjänä kymmenissä eri toimialoja edustavissa yrityksissä ja organisaatiossa.

Happy Company Oy on palkitsemisen ja palkitsevien työympäristöjen kehittämiseen erikoistunut konsultointi- ja valmennusyhtiö. Yrityksen missiona on yhdistää yksilöiden ja yritysten menestystarinoita. Happy Company haluaa olla mukana rakentamassa merkityksellistä työelämää, joka houkuttelee ihmisistä esiin parhaan potentiaalin.

Happy Company on C-alueen yhteistyökumppani 2014. Koulutus on maksuton nuorkauppakamarilaisille.

Ilmoittautumiset viimeistään 28.11. oheisen linkin kautta:
https://www.lyyti.fi/reg/palkitsevantyonanatomia

Lisätietoja koulutuksesta: R-LOM Tuuli Luhta 040 1374752, tuuli.luhta@gmail.com