Pirkanmaan Nuorkauppakamari

Pirkanmaan Nuorkauppakamari (PINKK) on alle 40-vuotiaiden aktiivisten vaikuttajien kansainvälinen johtamis-, oppimis-, ja kehittymisjärjestö. Vaikutamme yhteiskuntaan positiivisesti kehittämällä nuorten aikuisten johtamistaitoa, sosiaalista vastuuta, yrittäjyyttä ja kansainvälisyyttä.

Nuorkauppakamaritoiminta perustuu tekemällä oppimiseen.

Aluevaalikokous: Jyvät Akanoista

Perjantai, 14. syyskuu 2012 - 18:00Sunnuntai, 16. syyskuu 2012 - 12:00

Tiedän kyllä, että katuvalot loppuivat jo,
mutta ei kai täällä ihan pimmeetä oo?
 

HUOM! PINKK-bussi peruttu vähäisen osanottajamäärän vuoksi!

Lisätietoja Katja Myyryläinen 040 730 9199.

Ps. Kannustamme kimppakyyteihin - katso osanottajalista kokouksen sivuilta.

 

PINKK-bussilla Saarijärvelle,
sinne missä katuvalot päättyvät

Jyvät akanoista C-alueen vaalikokous Saarijärvellä, Keuruun ja Jyväskylän pohjoispuolella.

Landepaukkuja - otetaan ne vastaan PINKK-bussilastillisen voimin! PINKK-bussi kulkee valot päällä ajelevan Ikaalisten Auton kuljettajan voimin Tampere - Saarijärvi - Tampere. Matkaa Tampereelta kertyy noin 190 km. Jyvät akanoista tarjoaa kierroksen pohjoisen Keski-Suomen vireällä ja vihreällä maaseudulla ja antaa raikkaita ajatuksia - myös kotiin vietäväksi. Järjestäjänä Luoteisen Keski-Suomen Nuorkauppakamari.

Kokouksen ohjelma.

PINKK-bussi on avoin alueelle ja muille jiiceille. Osallistujamäärän mukaan oman bussikyydityksen hintasi laskee – kannusta mukaan siis kaikki JC-kaverisi! Varaa mukaan ainakin sitä asiallisen avointa JC-mieltä ja kolikoita (reilusti) arpojen ostoon matkaemojen kärrystä.

Rekisteröinti kokoukseen

Rekisteröidy kokoukseen täällä.

Normaali kokouspaketti 125€ (Early birds päättyi 30.6.)
Sis. rekisteröinti 57€, lounas 13€, iltajuhla 55€ (vain iltajuhla 65€).

Rekisteröityneet näet yllä mainitulta sivustolta.

PINKK-bussin reitti

Nousupaikat ja aikataulu:
Tampere, Vanha kirkko klo 12.45
Tampere, Tesoman liikekeskus klo 13.00
Ylöjärvi, liikekeskus/Matkatie klo 13.10
Hämeenkyrö, vt 3 pysäkki klo 13.40
Ikaalinen, tori klo 14.00
Parkano, Shellin piha klo 14.30
Saarijärvi n. klo 17.30

Olethan paikalla vähintään 5 minuuttia ennen yllä olevia aikoja!
Bussimatka sisältää yhden tauon.

Hinta

Matkan hinta määräytyy osallistujamäärän mukaan:
Menopaluu
25 - 35 hlöä > 50 €
36 - 45 hlöä > 35 €
46 - 60 hlöä > 25 €
Yhdensuuntainen matka
25€

Varausehdot

Bussimatka toteutuu mikäli ilmoittautuneita on vähintään 25. Hinta tiedotetaan ilmoittautumisajan päätyttyä. Ilmoittautuminen on sitova. Bussimatkan hinta maksetaan tasarahalla bussiin noustessa. Maksusta saat tarvittaessa käteiskuitin. Mikäli peruutat osallistumisesi bussikuljetukseen (täyttämällä lomakkeen uudelleen lisätiedolla ´peruutus´) paikan varaamisen jälkeen, laskutamme yhdensuuntaisen matkan hinnan. Mikäli haluat siirtää oman varauksesi toisen henkilön nimiin, tulee lomake täyttää uudestaan - merkitse kohtaan lisätietoja merkintä siirrosta ja henkilön nimi. Mahdollisia vapaita bussipaikkoja voit tiedustella ilmoittautumisajan päätyttyä katja.myyrylainen (at) pinkk.fi.

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Majoitus (vain PINKKiläisille)

Majoituskiintiö on vahvistettu 12.8. Kyselyt mahdollisista paikoista: Katja Myyryläinen, katja.myyrylainen@pinkk.fi

PINKK-kiintiö majoituksiin on varattu Kylpylähotelli Summassaaresta, joka sijaitsee Summasjärven rannalla. PINKKiläisille on varattu 10 huonetta (20 majoituspaikkaa). Majoituspaikat täytetään nais- ja miespaikkoina, ellei sinulla ole kämppistoivetta. Mikäli osallistujamäärä ei mene tasan, on viimeisenä ilmoittautunut yksin kahden hengen huoneessa. Ota siis kaveri mukaan!

Majoitushinta 2 yötä 106 €/ hlö. Hinta sis. majoituksen 2 hengen huoneessa, aamiaisen, kylpylän ja kuntosalin käytön sekä viikko-ohjelman mukaisen vapaa-ajan ohjelman.
Pinkkiläiselle matkapaketin (2hh/h) ja rekisteröinnin (early bird) hinnaksi tulee yhteensä 241-266€ (riippuen bussimatkustajien määrästä).

Ravintolassa aamiais-, lounas- ja päivällispöydät, á la Carte sekä tanssi- ja viihdeohjelmaa. Erillisessä kylpylärakennuksessa suomalaiset ja turkkilainen sauna, n. 15 m allas vesihierontapisteineen ja kahluuallas. Laaja valikoima kylpylähoitoja, kuntotestauksia, mittauksia, terveysluentoja. Oheispalveluja kaikkina vuodenaikoina mm. Kivikauden kisat, koskenlasku, kotaillat ja savusauna.