Pirkanmaan Nuorkauppakamari

Pirkanmaan Nuorkauppakamari (PINKK) on alle 40-vuotiaiden aktiivisten vaikuttajien kansainvälinen johtamis-, oppimis-, ja kehittymisjärjestö. Vaikutamme yhteiskuntaan positiivisesti kehittämällä nuorten aikuisten johtamistaitoa, sosiaalista vastuuta, yrittäjyyttä ja kansainvälisyyttä.

Nuorkauppakamaritoiminta perustuu tekemällä oppimiseen.

AVOIN World Cleanup Day -etkot

Tiistai, 17. syyskuu 2019 - 17:00

Mitä saa aikaan roska väärässä paikassa?
Miten roskaa voi hyödyntää?
Miten World Cleanup Day on ja miten siihen voi osallistua?

Tervetuloa virittäytymään World Cleanup Dayn tunnelmaan muiden ympäristönsiivoajien kanssa Winebridgeen osoitteeseen Hallituskatu 14, Tampere. Kuulemme leppoisissa merkeissä, mikä motivoi konkareita keräämään roskaa ja miten maailmaa muutetaan paremmaksi oikeanlaisella jätteiden käsittelyllä. Klikkaa itsesi tapahtumaan mukaan tästä.

Etkoilla vieraina ovat Kaija ja Ilkka Erkkilä, joilla on ympäristön siivoamisesta vankka kokemus. Pirkanmaan Nuorkauppakamari jakaa osallistujille kierrätysmateriaaleista valmistettuja taskuroskiksia. Tapahtumassa voit ilmoittautua mukaan vierailulle Tammervoiman jätteidenkäsittelylaitokselle 16.10.(Tarastenjärvi).

Lauantaina 21.9.2019 on World Cleanup Day eli maailman siivouspäivä, jolloin 150 maassa järjestetään ympäristön siivoustapahtumia. Tule mukaan ja kutsu kaveritkin! Lisätietoa osoitteessa http://www.worldcleanupday.fi .