Pirkanmaan Nuorkauppakamari

Pirkanmaan Nuorkauppakamari (PINKK) on alle 40-vuotiaiden aktiivisten vaikuttajien kansainvälinen johtamis-, oppimis-, ja kehittymisjärjestö. Vaikutamme yhteiskuntaan positiivisesti kehittämällä nuorten aikuisten johtamistaitoa, sosiaalista vastuuta, yrittäjyyttä ja kansainvälisyyttä.

Nuorkauppakamaritoiminta perustuu tekemällä oppimiseen.

C-Päivä - Kehittävä kulttuuri, dynaaminen debatti (JC)

Lauantai, 26. syyskuu 2015 - 11:00

Aluevaalikokouksen tilalla järjestetään tänä vuonna 26.9. päivän mittainen rento mutta tehokas tapahtuma Tampereella.

Ohjelmassa Rastor Oy:n koulutus klo 11-14: Kulttuurin tunnistamisesta tehoa kehittämiseen!
 
Minkälainen kulttuuri auttaisi organisaation jäseniä yltämään parhaisiin mahdollisiin suorituksiin ja pitkän aikavälin tuloksellisuuteen?
Miksi jotkut organisaatiot ja/tai niiden osat ovat tehokkaampia kuin toiset?
Miten luoda voittajaorganisaation myyntikulttuuri ?
Kulttuuriprofiili voi ennustaa myös erilaisia organisaation tehokkuuteen vaikuttavia tekijöitä kuten työtyytyväisyyden sekä asiakastyytyväisyyden tasoa, henkilöstön vaihtuvuutta sekä henkilöstön keskinäisen yhteistyön laatua.
Mukavuusalueelta epämukavuusalueelle arvomyynnin ammattilaiseksi!
Rastor tuo esityksessään vahvan yhteyden yrityksen menestyksen ja yrityksen kulttuurin välillä ja miten tuotekeskeisen myynti muutetaan arvokeskeiseen asiakaslähtöiseen myyntitapaan.

 

C-alueen debattikilpailu, jossa ratkotaan alueen edustajat Levin supervaalikokouksessa pidettävään kansalliseen debattikilpailuun! Siis kipin kapin PINKK-joukkuetta kasaan ja siitä ilmoitus sähköpostitse aluekoulutuspäällikkö Marille, rind.alue.c@gmail.com

Tapahtuma on tarkoitettu koko C-alueen nuorkauppakamarilaisille ja on yhteistyökumppanimme Rastorin ansiosta ILMAINEN osallistujille!

Paikkana on Tampereen keskusta, tarkempi sijainti tullaan paljastamaan ilmoittautuneille lähempänä.

Ilmottaudu mukaan TÄÄLTÄ!

 

 

VERKOSTOITUMINEN. BUSINESS.