Pirkanmaan Nuorkauppakamari

Pirkanmaan Nuorkauppakamari (PINKK) on alle 40-vuotiaiden aktiivisten vaikuttajien kansainvälinen johtamis-, oppimis-, ja kehittymisjärjestö. Vaikutamme yhteiskuntaan positiivisesti kehittämällä nuorten aikuisten johtamistaitoa, sosiaalista vastuuta, yrittäjyyttä ja kansainvälisyyttä.

Nuorkauppakamaritoiminta perustuu tekemällä oppimiseen.

Debattikoulutus

Keskiviikko, 9. syyskuu 2020 - 17:0021:00

Arvon debatoinnista innostuneet PINKKiläiset!

Keskiviikkona 9.9. klo 17.00 alkaen olisi tarjolla Tammerkosken Nuorkauppakamarin kanssa yhteinen debattikoulutus. Koulutusillan avaa Cake Housen yritysesittely herkkuineen - koulutus myös toteutetaan ko. tiloissa. 

Debattikoulutuksessa päästään opettelemaan debattikilpailun säännöt, tekniikat ja hieman kisailemaan Tammerkoskea vastaan.

Debatilla on nuorkauppakamarissa pitkät perinteet. Debatti on nopeatempoista ja älykästä dialogia, argumentointia. Tieto ei ratkaise, vaan se kuinka hyvin vakuutat tuomariston ja yleisön argumenteillasi. Debattikilpailu kehittää argumentoinnin lisäksi loogista päättelyä, ongelmanratkaisukykyä sekä ryhmätyöskentely- ja viestintätaitoja. Debatointi on taitolaji, jota tarvitaan työelämän jokaisessa vaiheessa. Debatissa kolmen hengen joukkueet väittelevät toisiaan vastaan ennalta annetusta aiheesta. Joukkue, joka pystyy vakuuttamaan paremmin niin tuomariston kuin yleisön, voittaa. Kamarien debattijoukkueet kisaavat syyskuussa alueen debattikilpailussa ja voittaja jatkaa kansalliseen tai jopa kansainväliseen kisaan.

Kouluttajina toimivat Klaus Breitholtz (Tammerkosken Nuorkauppakamari) ja Marja Suurpalo (PINKK).

Tarjoamme illan aikana pientä purtavaa, joten ilmoitathan myös erityisruokatoiveet.

Ilmoittaudu mukaan sunnuntaihin 6.9. mennessä:

 
1 Start 2 Complete