Pirkanmaan Nuorkauppakamari

Pirkanmaan Nuorkauppakamari (PINKK) on alle 40-vuotiaiden aktiivisten vaikuttajien kansainvälinen johtamis-, oppimis-, ja kehittymisjärjestö. Vaikutamme yhteiskuntaan positiivisesti kehittämällä nuorten aikuisten johtamistaitoa, sosiaalista vastuuta, yrittäjyyttä ja kansainvälisyyttä.

Nuorkauppakamaritoiminta perustuu tekemällä oppimiseen.

Hallitusakatemia C (JC)

Perjantai, 27. marraskuu 2015 - 18:00Sunnuntai, 29. marraskuu 2015 - 12:00

Vaasan Nuorkauppakamari ylpeänä esittää: Hallitusakatemia C 2016 Virtapiikki.

Hallitusakatemia on suunnattu alueen kamarien ensi vuoden hallitusvirkoihin valituille; tervetuloa tutustumaan alueen hallitusvirkailijoihin sekä hakemaan oppia ja lisää virtaa hallitustyöskentelyyn. Kokouspaikkana toimii Suomen energiapääkaupunki Vaasa ja siellä keskellä kaupungin sykettä sijaitseva Original Sokos Hotel Royal.  Koulutusohjelma julkistetaan myöhemmin.

Aloitamme huikean kokousviikonlopun jo perjantaina, jolloin juhlimme Vaasan Nuorkauppakamarin 55. toimintavuotta iltagaalassa Kulttuurikeskus Fannyssa (Kirkkopuistikko 34, n. kilometri kokosuhotellilta).  Juhlaan ovat sydämellisesti tervetulleita kaikki hallitusakatemian osallistujat sekä Vaasan Nuorkauppakamarin jäsenet, koejäsenet, senaattorit, kunniajäsenet, yhteistyökumppanit ja ystävät.

Rekisteröidy tästä!
Käy myös klikkaamassa itsesi mukaan facebook-tapahtumaamme, niin pysyt ajan tasalla!

Hinnat kokousviikonlopulle ovat seuraavat:

    pelkkä lauantain kokouspaketti 55 € (sisältää lounaan)
    perjantain iltajuhla  65 € (sisältää tervetulijaismaljan, kolmen ruokalajin illallisen, kaksi kaatoa viiniä sekä iltajuhlan ohjelman ja kuljetuksen kokoushotellilta juhlapaikalle)

Majoittuminen energiaystävällisessä kokoushotelli Original Sokos Hotel Royalissa:

    1 hengen huone 85 €
    2 hengen huone 85 € (hinta 2 henkilölle)
    superior huone 100 € (saatavilla vain parivuoteella)
    junior suite 120  € (Huoneissa on erillinen makuu- ja olohuone sekä oma sauna, hintaan sisältyy huoneaamiainen. Saatavilla vain parivuoteella).
    suite 150 € (Huoneet sijaitsevat Royal-rakennuksen ylimmässä kerroksessa. Huoneissa on erillinen makuu- ja olohuone sekä oma sauna. Hintaan sisältyy huoneaamiainen. Saatavilla vain parivuoteella).

Huomioithan, että edellä esitetyt huonehinnat ovat huonekohtaisia. Jos haluat majoittua 2 hengen huoneessa ja esität huonekaverin nimen rekisteröitymisen yhteydessä, laskutamme vain puolet huoneen hinnasta per osallistuja.

HUOM! Kaikkien 15.10.2015 mennessä rekisteröityneiden kesken arvomme yhden huoneluokan korotuksen junior suiteen. Eikä kyseessä ole mikä tahansa Junior Suite, vaan Vaasan ylpeyden, jääkiekkoseura Vaasan Sportin, oma nimikkosuite, joka on sisustettu teeman mukaisesti. Nyt kannattaa siis olla ajoissa asialla.

Ilmoita rekisteröitymisen yhteydessä osallistutko iltajuhlaan ja/tai koulutukseen sekä majoitustarve. Laskutamme kaikki yhdellä laskulla. Lasku tulee olla maksettuna kokonaisuudessaan ennen kokousviikonloppua. Peruutustapauksissa osallistumismaksu palautetaan vain lääkärintodistuksella.

Lisätiedot:

kokouspäällikkö Sanna Väyrynen
sanna.murtovayrynen@gmail.com
puh. 0400-297 053

 

YKSILÖN HYÖTY. BUSINESS. VERKOSTOITUMINEN.