Pirkanmaan Nuorkauppakamari

Pirkanmaan Nuorkauppakamari (PINKK) on alle 40-vuotiaiden aktiivisten vaikuttajien kansainvälinen johtamis-, oppimis-, ja kehittymisjärjestö. Vaikutamme yhteiskuntaan positiivisesti kehittämällä nuorten aikuisten johtamistaitoa, sosiaalista vastuuta, yrittäjyyttä ja kansainvälisyyttä.

Nuorkauppakamaritoiminta perustuu tekemällä oppimiseen.

Innostava Strategia -koulutus

Tiistai, 3. marraskuu 2020 - 17:3020:00
 
Vuonna 2021 PINKKissä on tarkoitus uudistaa strategiaa tuleville vuosille.
Nyt sinulla olisikin oiva mahdollisuus kartuttaa strategiaosaamista osallistumalla Innostava Strategia -koulutukseen!
 
Koulutuspaikkana toimii Pub Simon, Hämeenkatu 26, 33200 Tampere.
 
Tarjoamme kaikille osallistujille murkinat, joten nyt kannattaa osallistua! :)
 
 
Miksi strategia on tärkeää? Miten se kannattaa luoda, jotta siitä olisi aidosti arjessa hyötyä? Innostava Strategia -koulutuksessa opit strategiaprosessin vaiheet ja saat vinkkejä, miten voit inspiroida muut mukaasi strategian tekemiseen. Koulutus antaa eväitä sekä kamariharrastukseen että työelämään.

Koulutus perustuu Akaan Nuorkauppakamarissa vuonna 2018 tehtyyn strategiaprosessiin, johon kouluttajana toimiva Jaana Koivuniemi sai innostettua mukaan lähes koko kamarinsa jäsenistön. Jaana on kouluttanut alun perin englanniksi tehtyä Inspiring Strategy -koulutustaan Afrikan ja Lähi-idän maanosakokouksessa Mauritiuksella, Tallinnan Maailmankokouksessa sekä Dublinin Eurooppakokouksessa.
 
Koulutukseen voi osallistua myös etänä Teamsin kautta. Ilmoittauduthan koulutukseen joka tapauksessa ilmoittautumislomakkeen kautta!
 
Sitovat ilmoittautumiset perjantaihin 30.10.2020 mennessä!
 
Lisätiedot: merja.korhonen@jci.fi, p. 0405345281

 

 
1 Start 2 Complete