Pirkanmaan Nuorkauppakamari

Pirkanmaan Nuorkauppakamari (PINKK) on alle 40-vuotiaiden aktiivisten vaikuttajien kansainvälinen johtamis-, oppimis-, ja kehittymisjärjestö. Vaikutamme yhteiskuntaan positiivisesti kehittämällä nuorten aikuisten johtamistaitoa, sosiaalista vastuuta, yrittäjyyttä ja kansainvälisyyttä.

Nuorkauppakamaritoiminta perustuu tekemällä oppimiseen.

JC STRATEGIA! -koulutus

Perjantai, 3. toukokuu 2019 - 8:30Sunnuntai, 5. toukokuu 2019 - 15:00

Strategia! -koulutuksessa opitaan luomaan strategiaa ja ymmärtämään, miten strategian avulla voidaan suunnitella toimintaa useaksi vuodeksi eteenpäin. Koulutus auttaa osallistujaa kehittämään strategista ajattelua vaativia johtajuustaitojaan, joita tarvitaan myös työelämässä ja henkilökohtaisessa kasvussa. Koulutukseen osallistuneet pystyvät tukemaan oman yhdistyksensä toiminnan kehittämistä ja tavoitteellista toimintaa. SNKK:n strategian tavoitteena on vauhdittaa jäsenten menestystä työelämässä. Strategia!-koulutus on yksi keino antaa lisäpotkua omalle työuralle ja kehittää omia johtamistaitojaan. Rikkomalla oman ajattelun rajoja ja kokeilemalla uutta autamme nuorkauppakamarilaisia kehittymään työssään ja työelämässä paremmiksi.

Perinteisesti kamarit ovat valinneet 1-­2 osallistujaa Strategia!­-koulutukseen. Nyt kannattaa ilmiantaa kiinnostus osallistumiseen oman kamarin hallitukselle­. Mikäli kamarisi paikat ovat täynnä, voit ilmoittautua myös oma-aloitteisesti Strategia!-gastiksi! Kaikille halukkaille pyritään saamaan paikka laivasta - Viikonlopun hinta 195€ - Ship Ship Hooray!

Lisätiedot ja ilmoittautuminen: jciturku.com/strategiakoulutus