Pirkanmaan Nuorkauppakamari

Pirkanmaan Nuorkauppakamari (PINKK) on alle 40-vuotiaiden aktiivisten vaikuttajien kansainvälinen johtamis-, oppimis-, ja kehittymisjärjestö. Vaikutamme yhteiskuntaan positiivisesti kehittämällä nuorten aikuisten johtamistaitoa, sosiaalista vastuuta, yrittäjyyttä ja kansainvälisyyttä.

Nuorkauppakamaritoiminta perustuu tekemällä oppimiseen.

JC Syyskuun KK-tapahtuma: Taskuroskistyöpaja

Maanantai, 16. syyskuu 2019 - 17:3019:30

Tervetuloa mukaan PINKK:n syyskuun kuukausitapahtumaan!

Taskuroskistyöpajassa askarrellaan kierrätysmateriaaleista talkoohengessä tyylikkäitä pieniä roskiksia, jotka sujahtavat taskuun kätkien sisäänsä vaikkapa tupakantumpin tai makunsa menettäneen purkan. Roskikset jaetaan osallistujille seuraavan päivän world cleanup day -etkoilla, missä herätellään ihmisiä ajattelemaan ympäristön puhtautta ja roskien matkaa pakkauskääreestä jätteenkäsittelyyn.

Mikäli sinulta löytyy niin ota työpajaan mukaan tyhjä shampoo-, hoitoaine- tai nestesaippuapakkaus (ympärykseltään soikeanmallinen, kuten XZ, L'Oreal, Garnier jne.) tai metallinen/muovinen pastillirasia. Eli jos shampoopullossa on pohjat jäljellä, siirrä loput matkapulloon ja tuo tyhjä pakkaus huuhdeltuna mukanasi! Jos löydät useamman, tuo kaverille kans! Näitä pyritään haalimaan kasaan ueampia, joten puuttuva pullo/rasia ei estä osallistumista.

Aika: ma 16.9. klo 17:30-19.30

Paikka: Työhuone kulma, itsenäisyydenkatu 23

Lisätiedot: Marja Suurpalo, p. 040 585 7824

Tervetuloa mukaan kaikki nuorkauppakamarilaiset! Ilmoittaudu alla mukaan la 14.9. mennessä!