Pirkanmaan Nuorkauppakamari

Pirkanmaan Nuorkauppakamari (PINKK) on alle 40-vuotiaiden aktiivisten vaikuttajien kansainvälinen johtamis-, oppimis-, ja kehittymisjärjestö. Vaikutamme yhteiskuntaan positiivisesti kehittämällä nuorten aikuisten johtamistaitoa, sosiaalista vastuuta, yrittäjyyttä ja kansainvälisyyttä.

Nuorkauppakamaritoiminta perustuu tekemällä oppimiseen.

JCI European Conference 2016, 15.–18.6. Tampere, Suomi (JC)

Keskiviikko, 15. kesäkuu 2016 - 12:00Lauantai, 18. kesäkuu 2016 - 23:00

Eurooppakokousta vietetään tänä vuonna Tampereella.

Ohjelmaa on tarjolla keskiviikosta lauantaihin, jolloin Tampereen täyttävät huiket keynote-puhujat, koulutukset, verkostoitumistilaisuudet ja muutama tuhan JC-ystävää. Kokouksen ohjelma löytyy täältä.

PINKK järjestää ohjeisohjelmassa muunmuassa Home hospitality cocktailsit sekä mahdollisuuden kokea erilaista saunomista bussissa ja saunalautalla. Lue lisää ohjeisohjelmista Facebookista; Sauna on the lake vie osallistujia torstaina Pyhäjärvelle saunalautalla ja perjantaina saunabussi kuljettaa aamun aikaisia lintuja Rauhaniemeen.

PINKK-kuohut ovat kamarimme perinne, joka pidetään kokouksissa ennen iltagaalaa. Tällä kertaa pidämme kuohut poikkeuksellisesti jo torstaina 16.6. klo 18 Koskiravintoloiden uudessa Jackie Brown ravintolassa. Koko jäsenistö on tervetullut! Lisätietoja PRES Mirva Kurki.

Seuraa myös koko kokouksen Facebook-sivuja!