Pirkanmaan Nuorkauppakamari

Pirkanmaan Nuorkauppakamari (PINKK) on alle 40-vuotiaiden aktiivisten vaikuttajien kansainvälinen johtamis-, oppimis-, ja kehittymisjärjestö. Vaikutamme yhteiskuntaan positiivisesti kehittämällä nuorten aikuisten johtamistaitoa, sosiaalista vastuuta, yrittäjyyttä ja kansainvälisyyttä.

Nuorkauppakamaritoiminta perustuu tekemällä oppimiseen.

JCI-Impact (JC)

Tiistai, 27. syyskuu 2016 - 16:00

Vaikusta vaikutusta!

"JCI Impact on tarkoitetu jäsenille, jotka haluavat vaikuttaa aktiivisesti ja olla tekemässä positiivista muutosta yhteiskuntaan. Kurssi käsittelee aktiivisen kansalaisen –käsitettä (Active Citizenship), yhteiskunnan tarpeiden analysointia, ongelmien todellisten syiden löytämistä sekä niitä projekteja, joita paikallisyhdistykset voivat toteuttaa kumppaneidensa kanssa saadakseen aikaan kestävää ja myönteistä kehitystä omassa toimintaympäristössään."

Koulutus järjestetään 27.9. ja aloitus ajoittuu 16.00-16.30 väliselle ajalle, aika tarkentuu myöhemmin. Koulutus on PINKKin jäsenille ilmainen (muille 10€) ja sisältää iltapalan. Mukaan mahtuu 20 ensimmäistä! Koulutus järjestetään suomeksi, koulutuksen materiaali on englanniksi.


Ilmoittautuminen JCI-Impact koulutukseen on nyt avattu osoitteessa jci.cc! Tarkempi osoite http://www.jci.cc/training/en/upcomingcourses

Koulutuksesta saa virallisen koulutusmerkinnän.

Mikäli sinulla on ongelmia jci.cc -sivuille kirjautumisessa, olethan yhteyssä Hanna Kallio-Kokkoon (hanna.kallio-kokko@jcipirkanmaa.fi).