Pirkanmaan Nuorkauppakamari

Pirkanmaan Nuorkauppakamari (PINKK) on alle 40-vuotiaiden aktiivisten vaikuttajien kansainvälinen johtamis-, oppimis-, ja kehittymisjärjestö. Vaikutamme yhteiskuntaan positiivisesti kehittämällä nuorten aikuisten johtamistaitoa, sosiaalista vastuuta, yrittäjyyttä ja kansainvälisyyttä.

Nuorkauppakamaritoiminta perustuu tekemällä oppimiseen.

Joulupuu-keräys 2012

Perjantai, 30. marraskuu 2012 - 12:00Lauantai, 15. joulukuu 2012 - 15:00

Joulupuu-keräys tuo jouluilon lapselle!

Joulupuu-keräys on otettu sydämellisesti vastaan kaikkialla, missä ikinä se onkin järjestetty. Joulupuussa yhdistyvät lasten pyyteetön auttaminen, ihmisten henkilökohtainen panos ja välittäminen sekä yritysten aktiivisuus. Joulupuu on tuonut hyvän mielen niin lahjojen antajille, projektissa mukana olleille tahoille niin kuin myös lahjan saajille perheineen.

Joulupuun ideana on antaa lapsille uusi tai itse tehty lahja. Lahja voi olla pieni tai suuri, edullinen tai kallis - kaikki lahjat otetaan ilolla vastaan!  Käytettyjä tavaroita tai rahalahjoituksia emme voi valitettavasti vastaanottaa. Paketissa voi olla lelu, käyttötavara tai vaate. Esimerkiksi 12-17 -vuotias arvostaa vaikkapa elokuvalippua, urheiluvälinettä, korua, lahjakorttia vaateliikkeeseen jne. Lahjakeräys on tärkeä, sillä lahjoituksena annettu paketti voi olla saajalleen se ainoa tänä jouluna.

Pirkanmaan Nuorkauppakamari toteuttaa tänä vuonna keräyksen neljällä paikkakunnalla: Ylöjärvellä, Kangasalla, Lempäälässä ja Ikaalisissa.

Lempäälän ja Ikaalisten osalta ei ole erillisiä keräyspisteitä, vaan kampanja hoidetaan yhteistyökumppanien tuella. Mikäli yksittäiset henkilöt haluavat antaa lahjan nimenomaan näiden kuntien keräykseen, tulee heidän ottaa yhteyttä suoraan projektipäällikkö Hannu Merikoskeen (hannu.merikoski (at) pinkk.fi).

Keräyksessä ovat mukana lisäksi mukana yhteistyökumppaneina Varalan urheiluopisto, Tampereen Puhelin oy, Lääkäriasema Pihlajalinna oy ja Hakala-yhtiöt oy Lempäälästä.

PINKK toivoo aktiivista osallistumista keräyksiin. Lahjat tuovat paljon iloa ja hyvää mieltä monesti rankkojakin vaiheita kokeneille saajilleen. Samoin haluamme lausua parhaimmat kiitokset yhteistyökumppaneillemme, joiden panos kampanjaan on ollut erinomaisen voimallinen.

Kangasalan Kirjakauppa 30.11.-15.12.

Kangasalla Joulupuu-lahjakeräys toteutetaan 30.11.-15.12. Kangasalan Kirjakaupassa (Keskusaukio 2, Kangasala). Keräykseen tuodut lahjat jaetaan kangasalaisille lapsille.

Kangasalla keräys järjestetään yhteistyössä Kangasalan seurakunnan ja Kangasalan Kirjakaupan kanssa.

Toivomme, että lahjasi olisi valmiiksi paketoitu. Saat pyytäessäsi kirjakaupasta pakettikortin lahjaasi. Merkitse pakettikorttiin, mitä lahjasi sisältää ja kenelle haluat sen antaa (tyttö/poika ja ikä). Voit toki kirjoittaa nämä tiedot itse jo etukäteenkin. Kangasalan seurakunta huolehtii lahjat eteenpäin lapsille. Pakettikortit varmistavat, että kukin paketin saaja saa mieluisan joululahjan.

Kauppakeskus Elo, Ylöjärvi, 1.-15.12.

Ylöjärvellä keräys tehdään yhteistyössä Mannerheimin Lastensuojeluliiton (MLL) kanssa ja lahjoja voi tuoda Kauppakeskus Eloon (Elotie 1, Ylöjärvi) 1.-15.12. välisenä aikana. Keräyspiste sijaitsee Rollsin tiloissa ja MLL päivystää siellä iltaisin ja viikonloppuisin. Muina aikoina paketteja voi toimittaa Intersportiin tai infopisteeseen.

Varalan Kahvila Anna 3.-14.12.

Varalan Kahvila Anna (Varalankatu 36, Tampere) avaa myös ovensa Joulupuu-hyväntekeväisyyskeräykselle, keräyspiste on auki 3.-14.12.

Paketoi lahja. Kiinnitä paketin nauhaan pakettikortti, jossa lukee ikähaarukka kenelle lahja on tarkoitettu (ja jos työlle tai pojalle suunnattu). Tuo paketti/paketit Kahvila Annaan. Myyjä ottaa paketit vastaan. Pakettikortteja saat Kahvila Annasta. Isommista eristä voit ottaa etukäteen yhteyttä markkinointi (at) varala.fi, 0443459928.