Pirkanmaan Nuorkauppakamari

Pirkanmaan Nuorkauppakamari (PINKK) on alle 40-vuotiaiden aktiivisten vaikuttajien kansainvälinen johtamis-, oppimis-, ja kehittymisjärjestö. Vaikutamme yhteiskuntaan positiivisesti kehittämällä nuorten aikuisten johtamistaitoa, sosiaalista vastuuta, yrittäjyyttä ja kansainvälisyyttä.

Nuorkauppakamaritoiminta perustuu tekemällä oppimiseen.

Kangasalan Yrittäjien Kevätmarkkinat ja Kangasalan Laulutähti 2012 -kilpailu

Perjantai, 18. toukokuu 2012 - 9:00Lauantai, 19. toukokuu 2012 - 22:00


Pirkanmaan Nuorkauppakamari osallistuu Kangasalan Yrittäjien 21. Kevätmarkkinoille perjantaina ja lauantaina 18.-19.5.2012 Kangasalan keskustassa torialueella omalla ständillään sekä vetää markkinoilla Kangasalan Laulutähti 2012 –kilpailun.


Markkinamyyjien myyntiaika on perjantaina klo 9-20 ja lauantaina klo 9-18. Markkinaohjelmaan mahtuu kahdelle päivälle monenlaista:, leikkiä, musiikkia, tanssia, kilpailuja, karaokea lapsille ja aikuisille… Markkinoilla palkitaan perjantaina Vuoden Kangasalalainen ja lauantaina Kangasalan Laulutähti 2012 –laulukisan voittoisa lapsi.

Markkinateltassa juhlitaan molempina iltoina puoleen yöhön: perjantaina markkinakansaa viihdyttää Jetstar-orkesteri ja lauantaina coverbändi Hunters. Lauantaina teltassa voi katsoa myös MM-lätkän semifinaaleita screeniltä iltapäivästä saakka.

Lue lisää Kangasalan Laulutähti 2012 -kilpailusta.

Lue lisää markkinoista markkinasanomista.