Pirkanmaan Nuorkauppakamari

Pirkanmaan Nuorkauppakamari (PINKK) on alle 40-vuotiaiden aktiivisten vaikuttajien kansainvälinen johtamis-, oppimis-, ja kehittymisjärjestö. Vaikutamme yhteiskuntaan positiivisesti kehittämällä nuorten aikuisten johtamistaitoa, sosiaalista vastuuta, yrittäjyyttä ja kansainvälisyyttä.

Nuorkauppakamaritoiminta perustuu tekemällä oppimiseen.

Kansallinen vaalikokous, Kasva!

Perjantai, 12. lokakuu 2018 - 15:00Sunnuntai, 14. lokakuu 2018 - 12:00
Tervetuloa kasvamaan Helsingin Clarioniin 12.-14.10.2018!
 
Milloin viimeksi astuit tietoisesti mukavuusalueesi ulkopuolelle? Milloin viimeksi lähdit haastamaan itseäsi uuden parissa? Suomen Nuorkauppakamareiden vaalikokous 2018 haastaa sinut kehittymään ja tarttumaan rohkeasti tilaisuuteen niin töissä kuin vapaa-ajalla! Ota KASVA!-haaste vastaan!
Kansallinen vaalikokous on Suomen Nuorkauppakamarien merkittävin vuosittainen tapahtuma, johon osallistuu 700-1000 kamarilaista. Tapahtuma järjestetään Clarion- hotellissa Jätkäsaaressa.
 
Viikonlopun teema on Kasva! Kasvuun tarvitaan rohkeutta, intohimoa ja kestävyyttä. Kovatasoinen ja innostava puhuja- ja koulutussisältö jakautuu näiden teemojen alle. Puhujiksi ovat varmistuneet mm. Evon Söderlund, Harry Harkimo ja Erik Larssen Norjasta. Ohjelma sisältää myös workshoppeja, joissa osallistujat pääsevät hiomaan taitojaan.
 
Rekisteröidy osoitteessa https://www.kasva2018.com/ ja seuraa myös kokouksen Facebook-sivuja!