Pirkanmaan Nuorkauppakamari

Pirkanmaan Nuorkauppakamari (PINKK) on alle 40-vuotiaiden aktiivisten vaikuttajien kansainvälinen johtamis-, oppimis-, ja kehittymisjärjestö. Vaikutamme yhteiskuntaan positiivisesti kehittämällä nuorten aikuisten johtamistaitoa, sosiaalista vastuuta, yrittäjyyttä ja kansainvälisyyttä.

Nuorkauppakamaritoiminta perustuu tekemällä oppimiseen.

Kansallinen vuosikokous: Energiaa!

Perjantai, 20. huhtikuu 2012 - 17:00Sunnuntai, 22. huhtikuu 2012 - 12:00
Vuosikokouksen teemaksi on valittu rohkea ja ajankohtainen aihepiiri. Teemasta riittää kaikille kaikkea. Kuitenkin meillä jokaisella on oma käsitys siitä, mitä energia on. Millainen on sinun energiasi ja mitä voit oppia meiltä muilta?
 
Yhdistettynä Nuorkauppakamaritoiminnan kulmakiviin:
.. YHTEISKUNTAAN. Kaiken elämän ja talouden kehittymisen perusedellytys jatkuvasti kehittyvässä ja alati muuttuvassa toimintaympäristössämme, ympäristöstä johtuvat kehittymispaineet ja suunnattomat tulevaisuuden mahdollisuudet. Miten vähemmän voi olla enemmän?
.. YRITYSTOIMINTAAN. Tartu voimaan ja tee tavoitteista totta ja enemmän. Kasva ja kehity virran mukana. Verkostoituminen tekee yksittäisistä kipinöistä vahvoja virtapiirejä. Aktivoidu ja vaikuta niin luot historiaa. Miten löytää suunta ja voima matkalla menestykseen?
.. IHMISIIN. Ihmisen, johtajan, yrittäjän, työntekijän, perheenjäsenen eteenpäin kannustava ja jaksamaan auttava elämän punainen lanka ja voimavara. Itsensä kehittämisen ja elämänlaadun parantamiseen luotaava voima. Miten me olemme yhdessä enemmän kuin sinä ja minä?
 

Rekkarointi kokoukseen päättyy 2.4.!

Vuosikokoukseen voi rekisteröityä ma 2.4. saakka. Sen jälkeen rekisteröinti suljetaan. Paikan päällä ei valitettavasti voi enää rekisteröityä - ilmoitathan tulostasi siis etukäteen.
 
 

PINKK-matka Lappeenrantaan

Energiaa! - kansallinen vuosikokous Lappeenrannassa saavutetaan PINKK-bussilastillisen voimin! PINKK-bussi kulkee energisen Ikaalisten Auton kuljettajan voimin Ikaalinen – Lappeenranta - Ikaalinen. Osallistujamäärän mukaan oman bussikyydityksen hintasi laskee – kannusta mukaan siis kaikki JC-kaverisi! Varaa mukaan ainakin sitä asiallisen avointa JC-mieltä ja kolikoita (reilusti) arpojen ostoon matkaemojen kärrystä.
 
Ilmoittautuminen bussiin on loppunut!
 

Nousupaikat

Ikaalinen klo 08.10
Tre, Vanha kirkko klo 09.15
Hämeenlinna, Wetterhoff klo 10.30
45 min tauko ennen Lahtea
Holiday Club Saimaa, noin klo 15.30
 
Bussimatka sisältää kaksi taukoa.
 
Bussimatkan hinta maksetaan tasarahalla bussiin noustessa.
Hinta määräytyy osallistujamäärän mukaan:
28 - 39 hlöä > 60 €
40 - 49 hlöä > 45 €
50 - 60 hlöä  > 35 €
Hinta tiedotetaan ilmoittautumisajan päätyttyä. Ilmoittautuminen on sitova. 
 
(Oikeudet muutoksiin pidätetään)
 

Majoitus

Pinkkiläisten majoituskiintiö Holiday Club Saimaan Villaksista on vahvistettu 20.2. Jos jäit ilman majoitusta, ota yhteyttä Katjaan, katja.myyrylainen (at) pinkk.fi ja kysy mahdollisista sohvapaikoista.
 
Villaksessa on kaksi makuuhuonetta (á 2 hlöä) ja olohuoneen levitettävä sohva.