Pirkanmaan Nuorkauppakamari

Pirkanmaan Nuorkauppakamari (PINKK) on alle 40-vuotiaiden aktiivisten vaikuttajien kansainvälinen johtamis-, oppimis-, ja kehittymisjärjestö. Vaikutamme yhteiskuntaan positiivisesti kehittämällä nuorten aikuisten johtamistaitoa, sosiaalista vastuuta, yrittäjyyttä ja kansainvälisyyttä.

Nuorkauppakamaritoiminta perustuu tekemällä oppimiseen.

Kansallisen Nuorkauppakamariviikon tapahtumat, (JC/Avoin)

Maanantai, 11. helmikuu 2013 - 9:00Sunnuntai, 17. helmikuu 2013 - 21:00

Kansallinen Nuorkauppakamariviikko järjestetään taas viikolla 7. Tavoitteena on konkretisoida nuorkauppakamarin mahdollisuuksia kestävän johtajuuden ja yhteiskuntavastuun teemoilla sekä kansainvälisen toiminnan hyödyntämiseen liiketoiminnassa. Teemana on tänä vuonna Päivä johtajana. Ideana on tarjota lukiolaisille ja ammattikoululaisille mahdollisuus seurata tavallista johtajan työpäivää. Myös meidän kamarimme tulee toteuttamaan Päivä johtajana -tempauksen. Lisätietoja: Marianna Osara,  marianna.osara (a) pinkk.fi

Kyseisellä viikolla yhteistyökumppanimme Ravintola.fi tarjoaa pinkkiläisille kaikissa Tampereen ruokaravintoloissa 11.-13.2. pääruuan ostajille jälkiruuan maksutta! Tarkista tunnussana uutiskirjeestä, mainitse tarjoilijalle tilausta tehdessäsi ja saat valitsemasi jälkiruuan maksutta! Ei lounasaikana. Tervetuloa herkuttelemaan yhdessä ystävien kanssa! Ravintolat: Flame, Gringos Locos, Ristorante Bella Roma, Ristorante Como, Rouhea Ravintola Roast, Stefan’s Steakhouse ja Villisika.

Tutustu Päivä Johtajana -projektin www-sivuihin tai kurkista tästä, mistä kansallisella nuorkauppakamariviikon Facebook-sivustolla puhutaan!