Pirkanmaan Nuorkauppakamari

Pirkanmaan Nuorkauppakamari (PINKK) on alle 40-vuotiaiden aktiivisten vaikuttajien kansainvälinen johtamis-, oppimis-, ja kehittymisjärjestö. Vaikutamme yhteiskuntaan positiivisesti kehittämällä nuorten aikuisten johtamistaitoa, sosiaalista vastuuta, yrittäjyyttä ja kansainvälisyyttä.

Nuorkauppakamaritoiminta perustuu tekemällä oppimiseen.

Kestävä johtajuus- Tie tulevaisuuteen (AVOIN)

Tiistai, 3. lokakuu 2017 - 14:00
 
Tervetuloa kestävän johtajuuden seminaariin ja työpajaan!
 
Pirkanmaan Nuorkauppakamari järjestää 3.10.2017 kestävän johtajuuden seminaarin ja työpajan Tampereen yliopistolla. Tapahtuma on avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille. Tapahtuma järjestetään kansallisen Vuoden Nuori Johtaja -kilpailun yhteydessä paikallisena oheistapahtumana.
 
Ilmoittautuminen:
 
Ilmoittautuminen päättynyt 26.9.2017
 
 
Aika ja paikka: 3.10.2017 klo 14.00–19.30, Tampereen yliopisto
 
 
Aikataulu ja tapahtuman sisältö:
 
14.00 – 16.00 Puheenvuorot
 
Mitä on kestävä johtajuus ja miksi sitä tarvitaan?
Johanna Lundán (yrittäjä ja kouluttaja, Kasvamo Ky, Suomen Nuorkauppakamarit ry:n puheenjohtaja 2015 & JCI Vice President 2016)
 
Hinku vaikuttaa, mutta muuttuuko mikään? Mitä ihmettä on kestävä johtajuus? Miksi kestävää johtajuutta tarvitaan? Kestävä johtajuus on muutoksentekijä ja aktiivinen vaikuttaja paremman huomisen ja menestyksen rakentamisessa, niin yritysmaailmassa kuin muissakin yhteisöissä. On aika herätä siihen, että jokaisen esimerkillistä johtajuutta tarvitaan yhteisten kestävien tuloksien synnyttämisessä.
 
Vastuullisuus ja arvojohtaminen Finlaysonilla
Elli Ojala (vastuullisuuskoordinaattori, Finlayson)
 
Nokian liiketoiminnan yhteyksistä YK:n kestävän kehityksen tavoitteisiin
Timo Kolehmainen (Director, CR, strategy & governance, Nokia)
 
Miksi Gofore on Suomen paras työpaikka?
Kristiina Härkönen (Business Director, Gofore)
 
Kahvitauko
 
16.30 - 18.30 Työpaja
 
Kestävät johtajat – Muutoksen aikaansaajat ja vaikutuksen tekijät
Työpajassa kirkastetaan kestävän johtajuuden konseptia ja avataan myös kestävän johtajuuden tausta-ajatuksia. Kuulet myös, miten vastuullisuus ja yhteiskunnan hyvinvointi liittyvät kestävään johtajuuteen, ja kuinka kestävä johtajuus liittyy Kestävän kehityksen tavoiteohjelman tavoitteisiin sekä huomisen menestyksen luomiseen.
 
Työpajan tarkoituksena on herätellä osallistujat saamaan aikaan kestävää paikallista ja globaalia vaikutusta kestävinä johtajina. Tavoite on tarjota ajatuksia, ideoita, työkaluja ja pohdintoja, jotta kukin voi hyödyntää kestävän johtajuuden periaatteita omassa johtamisessaan sekä myös ravistella työyhteisönsä totuttuja toimintamalleja. Saat myös inspiraatiota kehittää omia johtamistaitoja ja kestävän johtajuuden valmiuksiasi.
 
Työpajan pitää Johanna Lundán (yrittäjä ja kouluttaja, Kasvamo Ky, Suomen Nuorkauppakamarit ry:n puheenjohtaja 2015 & JCI Vice President 2016).
 
18.30 - 19.30 Yrityscasejen esittely
 
Työpajan aikana alan opiskelijat ratkovat konkreettisia yrityscaseja, joita tapahtuman yhteistyökumppanit ovat tuoneet pohdittavaksi. Päivän lopuksi yrityscaset esitellään ratkaisuineen. 
Tervetuloa kuuntelemaan ja inspiroitumaan.
 
Yrityscaseina:
Uhana Design - Kestävä kasvu
Barona Työkykypalvelut - Kestävä työkykyjohtaminen
Framery- Arvot rekrytointi-ja perehdytysprosesseissa
 
 
 
Hinta: 20€
 
Huom!
JC-hinta - 10€
PINKK - maksuton
Opiskelijat - maksuton
 
Lasku osallistumisesta toimitetaan sähköpostiosoitteeseen, jonka annat ilmoittautumisen yhteydessä. Ilmoittautuminen on sitova, eikä osallistumismaksua palauteta.